Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen filmeket tudtok nekem...

Milyen filmeket tudtok nekem ajánlani ezekben a műfajokban? (minél többen minél többet, ha lehet)

Figyelt kérdés

Kalandfilmek, drámák, elgondolkodtató filmek, művészfilmek, vígjátékok, esetleg mesék, meg animációs filmek.

Műveletlen vagyok filmek szempontjából, és eldöntöttem hogy nyáron meg fogok nézni egy jó párat. Viszont rettenetesen sznob is, ezért még van egy pár feltételem hozzájuk:

Jó legyen a története, szórakoztasson, de egyben gondolkodtasson is el. Ne legyen benne eltúlozott színészi alakítás, és ha vígjáték, lehetőleg hanyagolják az erőltetettet, gusztustalan poénokat is. Egyszóval a filmen ne kínomban röhögjek. Ugyanez a meséknél is. Utálom ha túl van animálva az egész borzalom. Ne tartalmazzon felesleges erőszakot, és túl sok harcjelenetet se. 16-os karikánál ne legyen több rajta. (ha a film a perverziója miatt 18-as, az nem számít.) Ne legyen túlságosan régi. 1995-ig bezárólag, akkor születtem.

Filmek, amiket nagyon szeretek: Terminál, A király beszéde, A leleményes Hugo, Arany iránytű.... szóval ilyesmik.

Alapműveket is várok, mint pl. a Harry Potter. =)

Sorozatokat is ajánlhattok, ha nem ötezer évadból állnak.

Köszönöm!

2012. jún. 12. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:

jó filmek a számomra

Remény rabjai

Óceánjáró zongorista legendája

Út a vadonba

Rózsák háborúja

Halálsoron

Férfibecsület

Éli könyve

Elit alakulat

Millió dolláros baby

K-Pax

Forrest Gump

Számkivetett

Boldogság nyomában

Hollywoodi lidércnyomás

Ó testvér merre visz az utad?

nem olyan filmek amiken nevetgélni lehet de ezeket a filmeket bármikor megnézem mindég maga után hagy egy furcsa érzést.

2012. jún. 12. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Számomra ezek mindegyike maradandó alkotás, vagy nagyon derűs, vagy fergetegesen poénos, vagy baromi izgalmas kalandfilm, vagy elgondolkodtató dráma, vagy ezek valamilyen ötvözetei. Bármelyiket nézed meg ezek közül, nem foghatsz mellé!

- Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag

- Robin Hood, a tolvajok fejedelme

- Kellemes húsvéti ünnepeket!

- Irány Eldorádó!(rajzfilm)

- A tizedes meg a többiek

- Nincs kettő négy nélkül

- Különben dühbe jövünk

- Rekviem egy álomért

- Az utolsó szamuráj

- Barátság extrákkal

- Dilisek vacsorája

- Legenda vagyok

- Élve eltemetve

- A sötét lovag

- Bűnvadászok

- Patch Adams

- Apácashow

- A profi

- Trója

A legzseniálisabb filmtörténeti alkotás:

Death Note, egy csupán 37 részes anime sorozat, ami drámai, nagyon komolyan eltöprenghet rajta az ember és amellett izgalmas és érdekes.

Itt az 1.rész:

[link]

2012. jún. 12. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Erőszakik

Trainspotting

Gran Torino

A mások élete

Bábel

Kapj el, ha tudsz

2012. jún. 12. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Rango

A Halott menyasszony

Eredet

2012. jún. 17. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!