Mit tudtok elképzelni a The Walking Dead 4. évadjának félév utáni folytatásaként?
Miután elhintették azt a morzsát, hogy Washingtonban valami tudós tud valamit, de senki nem mondhat semmit, mert titkosítva van minden, kicsit elszomorodtam. Nem igazán tudom elképzelni, hogy a megmaradt embereket beoltják, hogy majd ti nem fogtok átváltozni soha,és boldogan élhettek.
És ami az elmúlt 3részben történt...Szokásos 'jó' küzd a 'rossz' ellen...Csak kérdés,hogy meddig.... Mert nem azt mondom,hogy unalmas, de olyan érzésem van, mintha ismétlődne a történet....
Amúgy meg nagyon keveset szerepel Daryl.:D és ez méginkább zavar:DDDDDDD
Daryl addig volt érdekesebb, amíg ott volt a bátyja, de amúgy "csak" a magányos keménygyerek, aki a világvége után is tartja a stílusát.:D Nekem is szórakoztató őt látni, de talán nem ő a legfontosabb. Végül is sok konfliktus nem származhat tőle. Rég elfogadta Rick vezetését, a bátyja már nincs ott... Amíg a 2. évadban a kislányt kereste, kb addig volt benne remény. Azóta valahogy csak sodródik a dolgokkal.
A magyar szinkrontól meg félek, hogy elb.@sszák a hangját.
A múltkori Daryl-Beth rész után azért kaptunk ízelítőt a többiekről is... Kíváncsi vagyok, Beth hol van,és kik vitték el. Érdekes volt látni, hogy Darylt mennyire megviselte a lány hiánya\eltűnése. Viszont az utolsó pár percben, amikor Darylt közre fogták a "kemény fiúk", jó volt látni, hogy valami élet még van benne... Kíváncsi leszek ezekre a fiúkra:D
Na és Carl él még, vagy már tele ette magát pudinggal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!