Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit tudtok elképzelni a The...

Mit tudtok elképzelni a The Walking Dead 4. évadjának félév utáni folytatásaként?

Figyelt kérdés
Na,és hova tűnt a baba?

2013. dec. 2. 20:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
És él a baba!:DDDDDDDD
2014. febr. 22. 12:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Na ettől féltem. A baba nem halt meg, és az új csoportok összepakolása megkezdődött. Kicsit kezd így vontatottá válni. Hisz a sorozat már az 1. évadban megmondta, hogy itt bizony vége az emberi civilizációnak, társadalomnak és aki még él, azt vagy megzabálják, vagy 1-2 éven belül nem marad ehető étel és kampó... Szóval nem lehet zombi szappanoperává tenni. Előbb-utóbb meg kell mindenkinek halni. Egyre több bennem a kétely. Valószínűleg addig húzzák az előző másfél évadban látott kergetőzést, amíg a sok fanatikus nézi a sorozatot. Aztán a végén szépen meghal mindenki, vagy átcsap egy b..szott ízléstelen hollywood-i happy end-be.
2014. febr. 23. 01:49
 13/18 A kérdező kommentje:

Miután elhintették azt a morzsát, hogy Washingtonban valami tudós tud valamit, de senki nem mondhat semmit, mert titkosítva van minden, kicsit elszomorodtam. Nem igazán tudom elképzelni, hogy a megmaradt embereket beoltják, hogy majd ti nem fogtok átváltozni soha,és boldogan élhettek.

És ami az elmúlt 3részben történt...Szokásos 'jó' küzd a 'rossz' ellen...Csak kérdés,hogy meddig.... Mert nem azt mondom,hogy unalmas, de olyan érzésem van, mintha ismétlődne a történet....

Amúgy meg nagyon keveset szerepel Daryl.:D és ez méginkább zavar:DDDDDDD

2014. febr. 27. 17:54
 14/18 anonim ***** válasza:

Daryl addig volt érdekesebb, amíg ott volt a bátyja, de amúgy "csak" a magányos keménygyerek, aki a világvége után is tartja a stílusát.:D Nekem is szórakoztató őt látni, de talán nem ő a legfontosabb. Végül is sok konfliktus nem származhat tőle. Rég elfogadta Rick vezetését, a bátyja már nincs ott... Amíg a 2. évadban a kislányt kereste, kb addig volt benne remény. Azóta valahogy csak sodródik a dolgokkal.

A magyar szinkrontól meg félek, hogy elb.@sszák a hangját.

2014. márc. 5. 22:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Daryl karaktere nekem is kezd laposodni, pedig régebben az egyik kedvencem volt. Sztem nem húzza már sokáig...
2014. márc. 6. 18:20
 16/18 anonim ***** válasza:
az utolsó kommentelőknek üzenném h nézzék meg a 4. évad 12. részét mivel abban Daryl karakterét mintha ujjáélesztették volna és már nem lesz olyan lapos és mintha meg is törne a személye de nézzétek meg.
2014. márc. 7. 21:27
 17/18 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok, láttam azt a részt, de ettől függetlenül továbbra is azt gondolom, hogy Daryl karakterében már nincs olyan sok lehetőség, mint mondjuk Carl-ban vagy Michonne-ban. Mindig tudtuk, hogy Daryl az a tipikus "érzékeny szív a kemény csávós külső mögött", és ez a rész is csak ezt mutatta meg, semmi többet. És sztem ez már kicsit lerágott csont, legalábbis nekem...
2014. márc. 8. 10:30
 18/18 A kérdező kommentje:

A múltkori Daryl-Beth rész után azért kaptunk ízelítőt a többiekről is... Kíváncsi vagyok, Beth hol van,és kik vitték el. Érdekes volt látni, hogy Darylt mennyire megviselte a lány hiánya\eltűnése. Viszont az utolsó pár percben, amikor Darylt közre fogták a "kemény fiúk", jó volt látni, hogy valami élet még van benne... Kíváncsi leszek ezekre a fiúkra:D

Na és Carl él még, vagy már tele ette magát pudinggal?

2014. márc. 10. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!