Mit tudtok elképzelni a The Walking Dead 4. évadjának félév utáni folytatásaként?
Sztem most az lesz, hogy több "részre" bomlik a csapat, és lehet, hogy több szálon fog futni. Én legalábbis örülnék neki. Már uncsi volt ez a börtön, örülök, hogy végre ott hagyták. Hershel-t én is sajnálom, de várható volt a sorsa, túl sok mindent már nem lehetett kihozni a karakteréből.
És sztem is a baba életben van :)
Kicsit hosszú lett, szóval köszi, ha elolvasod :D.
A baba valószínűleg tényleg meghalt, hisz mi értelme lett volna annak a bensőséges jelenetnek Rick és a fia között? Elég gagyi lenne a sorozattól, ha nem így lenne. Remélem, hogy nem mentette meg valamelyik csaj. Szerintem ez után ízléstelen lenne a sorozattól, hisz nem a "hirtelen random happy end"-ről ismert.
Attól félek, hogy ugyan azt játszák el, mint a 2. évad végén. Mindenki szétszéled, néhány részen keresztül a szereplők jó részét újra összehozzák egy csapatba és újrakezdik a "túlélegetést", de most már a Kormányzó nincs itt konfliktusforrásként.
Innentől random vélemény jön :D
Egyébként szerintem a Kormányzó személyével csodát csinált a sorozat. Eleinte a hatalomittas korrupt, karizmatikus vezető szerepét töltötte be, akinek az egyetlen emberi vonása és egyetlen életben tartó reménye a gyermeke iránti szeretete volt. Mikor a lánya zombiját is "megölték", akkor láthattuk igazán, hogy ha hatalmát használva mikre képes rávenni magát és a társait a bosszúvágya miatt. Zseniális húzás volt a 3. évadban, hogy a megmaradt emberei otthagyták, mutatva, hogy itt nem vak követőkről van szó, és a Kormányzó környezete is látja, hogy egy aljas, embertelen személy a vezetőjük. Ez után kibújt belőle a törődő, csak túlélni vágyó apa, de a hatalom megint elvette az eszét. Az a szép, hogy ő tudta, hogy nem tud ellenállni. Próbált menekülni maga elől, de mikor a zombikkal teli út nem engedte, hogy elhagyja a tábort, szembesült vele, hogy nem tud tenni a hatalomvágya ellen. Végül az ő akaratossága és bosszúvágya ölt meg rengeteg ember, és a saját vesztét is okozta (bár valójában kicsit mindig meghalt, mikor fontos embert vesztett el). Úgy gondolom, hogy messze a legerősebb és legjobb karakter a sorozatban egy jó színészi játékkal párosítva.
Hershel nekem kicsit zavaros. A 2. évadban még vakon remélte, hogy a zombivá vált rokonait megmentheti valahogy. Ezt a hitet az oszlatta el, hogy az elveszett kislányt meglátta zombiként a hús szaga felé botorkálni. Szerintem akiben ennyire él a remény, attól egy fizikai látvány nem venné el véglegesen, bár ki tudja... inkább nem akarom megtapasztalni. Nekem furcsa volt, hogy az önfeláldozó, bölcs szellemi segítő szerepébe rakták... de mondom, kicsit zavaros számomra, hogy hogyan is kezeljem az ő jelenlétét :D. Aki szebben tudná jellemezni, annak megköszönöm :D.
A fura elem az évadban eddig az volt, hogy valaki patkánnyal etette a zombikat, és feltételezhetően nem Carol volt. Erről nem tudtunk meg semmi konkrétat, és talán nem is fogunk, hisz a börtönt elhagyták. De ez a szál is adhat lehetőségeket.
Az előttem szóló okos dolgokat mondott :D
A,,Kormányzó" karaktere brutálisan erős, a legjobb (volt) a sorozatban.
Azt, hogy életben hagyják-e a babát, lehet még az alkotók sem tudják.
Ha a csapat 3 részre oszlik akkor nem tudom mi lesz Tyrees-al és 4 gyerekkel... sokáig nem fogják húzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!