Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki látta az ÉHEZŐK VIADALA...

Aki látta az ÉHEZŐK VIADALA 2-t, Peeta a végén akkor most meghalt?

Figyelt kérdés
Angolul láttam netről és nem igazán értettem a végét, valai lenne olyan aranyos és elmondaná?

2013. nov. 30. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Nem. Lázadás tört ki a körzetekben és ezért mentették ki az Arénából Katnisst, Peetat, és Finnicket. Úgy hiszik, hogy csak Katniss állíthatja meg.
2013. nov. 30. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hal meg. Csak őt nem menekítik ki.
2013. nov. 30. 16:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A Kapitólium elragadta Johannával együtt, de nem halt meg.
2013. nov. 30. 16:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem halt meg, Spoiler! a Kapitóliumba vitték Johannával együtt.
2013. nov. 30. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Dehogy. :) Egyébként pedig nem kellett volna megkérdezned, szerintem. Jobb lett volna, ha megvárod a harmadik filmet, vagy olvasásra adod a fejed, mert akkor az egész olyan izgulós dolog. :) Nekem pl.: elmondták mi lesz a vége a harmadik résznek, hát majdnem nem olvastam ki, annyira gagyi lett, hogy tudtam, hogy mi fog történni... de alapvetően te nem a végét kérdezted, szóval. :) Na, itt befejeztem az ész osztást, bocsi. :D
2013. dec. 1. 10:25
 6/7 anonim válasza:
78%
Nem hal meg,de én is csak azt tudom mondani,hogy olvasd el a könyvet,mert az sokkal részletesebb és a saját képzeletedre bízod a dolgokat!Amúgy nem csak Johannával hanem még egy kiválasztottal együtt viszik a kapitóliummal ami majd a harmadik részben derül ki!
2013. dec. 1. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem hal meg, annál sokkal rosszabb.... :(
2013. dec. 1. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!