Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van itt olyan aki tegnap ott...

Van itt olyan aki tegnap ott volt a new moon premierén? Milyen volt a film? Jobbra vagy rosszabbra számitott? Felirattal volt?

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Én egy igazi Twilight rajongó vagyok. Noha nem az sikítozós fajta, de nagyon tetszik a könyvsorozat. Tegnap voltam a premieren, és azt kell mondjam, h. nagyot csalódtam. Azt gondolom, h. egy igazi rajongónak látnia kell a filmet, de elég pocsék lett. Sajnos túlságosan a szexi farkas kockahasakra helyezték a hangsúlyt és a csöpögős, nyálas, cukormázas jelenetekre. Én szeretem a romantikát, a szerelmes filmeket. De sokszor már szinte alig bírtam röhögés nélkül, annyira nyálas volt. Ilyen brazil szappanopera-szerű. Sajnos túl sok mindent akarták a filmbe belezsúfolni, emiatt egy kicsit kapkodós lett.
2009. nov. 21. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:

elég egy retek lett! A színészek előtt le a kalappal. De a rendező.. Chris Weitz egy szar 0la. Annyi kamera effektet raktak bele, hogy kb evvel ment el a fele film, meg kb. 3x majdnem kidobtam a taccsot annyira forgott jobbra balra a kamera..

Meg olyan sok mindent akartak bele préselni 2 órába, hogy minden jelenetet elkezdtek, de nem fejezték be. Tök idegesítő volt, hogy Áá bele éled magad, most jön az izgi rész.. És durr ugrik a film a következő jelenetre.. Én meg így "WTF?!" Szerintem meg, több Edward volt a filmbe mint farkasok. Épp arról szólt a NM, hogy farkason La Push, eső. Ember.. Farkasos jelenet volt 4 db. És ennyi. Ez miiiii?! Kb. az egész könyv a La Pushba játszódik.. ez meg így öö haggyad már.. Akkor eső nem is volt.. Oké..

A leggyönyörűbb jelenetet hagyták ki az egész filmből.. amikor Bella a víz alatt lebeg és ott van mellette Edward (oda képzeli) És erre Ed. elköszön tőle... Baszus pont ez nem volt benne.. Hát mert miért ne??

A feliratért külön köszönet! Szóval nagyon nagyon jó, hogy az eredeti hangokat hallod. tökéletes, igaz pár mondatot kifelejtettek feliratozni, de ez most kit érdekel?! :D

Pontokba össze foglalva 10ből:

Szereplők: 10/9

Rendező:10/3

Effektek:10/3

Helyszínek, ruhák, kiegészítők, smink stb. 10/6

Történet: 10/20 (Stephenie Meyer egy istennő)

2009. nov. 22. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt jo hallani. Mar en is allig varom h megnezzem.
2009. nov. 23. 12:25
 4/7 anonim válasza:

Én is nagyot csalódtam a filmben. Ami először szembeszökött, az a zene volt. Direkt letöltöttem már jóval a premier előtt a filmzenét és elképzeltem, hogy milyen jelenetek kapcsolódhatnak majd egyes számokhoz. A legszebb számokból csak 4-5 mp szólt, a jelenetekhez oda nem illő zenéket raktak...olyan trackeket nem hagytak érvényesülni, mint a Satellite Heart, vagy a White Demon.

Aztán, a smink: Edward egész teste olyan szürke, mintha valami atomtámadásból lépett volna ki! Bella túl lett sminkelve, valahogy túl szép lett, ami nem illik ehhez a karakterhez! Rosalie pedig állítólag a vámpírok közül a legszebb, hát, meg lehet nézni, milyen pisisárga hajjal... viszont most Alice-t nagyon eltalálták! (bár, mi az a lógós férfiing rajta az első jelenetében?? Alice ilyet soha nem venne fel!) Jahh, és a Cullenek szeme SÁRGA..nem aranybarna, hanem sárga!!!:(

Egyébként osztom a véleményem az előttem szólókkal, a rendezés tragi(komi)kus lett... nagyot csalódtam.

Az izmos férfi felsőtestek élvezetéért érdemes megnézni. Semmi másért.

2009. nov. 23. 15:45
 5/7 anonim válasza:

Szerintem nagyon jó volt.

Nekem tetszett. :)

2009. nov. 23. 17:36
 6/7 anonim válasza:
Szerintem jó volt, bár néha azt sem tudtam hova fordítsam a fejem, mert nagyon gyorsan jött egyik jelenet a másik után. Nagyon sok dolgot akartak bepréselni két órába :s és a szülinapi buli jeleneténél kihagyták a tortát :( ...
2009. nov. 24. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem tetszett, mert a könyv szerint volt a film, (nem úgy mint az alkonyatban)és nem hagytak ki belőle sok mindent ,bár én angolul néztem, felirat nélkül(sikerült megérteni, mert olvastam a könyvet és nagyjából tudtam,miről van szó) én nagyon jó:D
2009. nov. 25. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!