Mért olyan jó film A Karib-tenger kalózai?
A karakterek egyedisége (főleg Jacké), a látvány, a sajátos humor, az izgalom, a kiváló zene és a színészek miatt.
Mind a 4 rész nagyon jó, csak kicsit kusza a sztori, de ezenkívül bravúros alakítás.
én elég nagy Karib-tenger kalózai fan vagyok és leírom miért szeretem.
az első ok maga Johnny Depp. annyira jól alakítja a karaktert hogy az embernek nincs szíve otthagyni a filmet.
a másik két hasonló kaliberű karakter ebből a szempontból Geoffrey Rush mint Barbossa és Bill Nighy mint Davy Jones.
ugyanakkor a látvány, az akció jelenetek pl. a második és főleg a harmadik részben
nem utolsó sorban pedig a zene. nagyon adja a hangulatot a film alá
Nem jó film, csak szórakoztató, de az messze nem ugyanazt jelenti. Látványos, pörgős, néhol vicces is, viszont a forgatókönyv és történet színvonala a nullához közelít, csakúgy, mint a karaktereké.
Tipikus plázamozi kukoricával, de hamar felejthető, és csupán arra az időre nyújt kikapcsolódást, amíg megnézed.
Én valójában Magyarország egyik legnagyobb rajongója vagyok,és tesztelni akartam,ki hogy reagál a kérdésre. Az első hárommal tökéletesen egyet értek,különösen a 3. hozzászólással. Szerintem mi ismerjük egymást :).
Kedves 4. hozzászóló: Szerintem nincs igazad. Nem felejthető film,és nem jó kukoricát bevinni e négy remekműre,mert nem hallod a filmet! :D
nálam nagyobb rajongó lennél? :D
én tavaly téli szünetben amikor unatkoztam a Karib-tenger kalózai wikipédiát olvastam XD
Kedves 6.!
Én az első hármat fejből tudom. Ha mondasz egy szöveg részletet,megmondom melyik részben van, és annak melyik jelenetében. Ugyan így a képekkel és a zenékkel. Johnny Depp rajongó,pedig azért vagyok az egyik legnagyobb,mert csak azért mentem Velencébe,hogy láthassam a hotelt ahol forgatott és ahol járt,persze be is mentem:)
nem rossz :C
oké akkor játszunk (@°.°@)
- az emberek úgy tartják a kalózokról hogy fantáziátlanok a névadáskor. egyszer volt egy emberem akinek nem volt meg a fél szeme és a fél karja
- és hogy hívta?
na mi a megoldás?
Larry! ;)
3. rész amikor a Roncs-szigetnél vannak ahol a Roncs-öböl és a Roncs-város is van. Ugyan az a zene megy előtte ami a végén is van mikor Elizabeth és Will elválnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!