Mért olyan jó film A Karib-tenger kalózai?
Nem régóta szeretem a filmet, most a Holtak kincsét akarom megnézni, mert van benne egy rész, amikor Jack a kannibálok elől menekül, és leesik a szakadékba :DD
Mondok énis egyet!! :D
Melyik részben van az, amikor Davy Jones 100 lelket követel Jack Sparrow-tól?
(Ez könnyebb, mint az 1x1... :D)
Holtak kincse:) „Ródd le a tartozást. A gyöngy kapitánya voltál 13 évig,ez volt az egyesség.”
„Kapsz 3 napot,100 lélek.”
;) :P
"számítsd négynek, vagy három és félnek
oh és nem mondtam, épp szerelmes, egy lányba, el akarja venni" :)
Szerintem sem egy könnyen felejthető film,én például a mai napig teljesen el tudok benne merülni.
Egyébként ha végignéztek kicsit a világhálón(nem a magyar részén)realizálni lehet hogy a film fogalma egybeolvadt a kalóz fogalmával.Ha valaki kalózokról beszél azonnal Jack Sparrow jut említésre.Ha meghallunk egy másodpercet a betétdalból rögtön olyan Kalóz érzésünk támad:)Egyszerűn kifejezve egy korszakalkotó műről van szó,olyasmi,ha meghalljuk a szót,hobbit,felkiáltunk,"Gyűrűk Ura!",ha meghalljuk hogy varázspálca,felkiáltunk"Harry Potter!"MÉÉG akkor is ha egyik filmet se láttuk.
Én ezért szeretem:
1. Johnny Depp a kedvenc színészem (ő a főszereplő, Jack Sparrow)
2. Izgalmas és kalandos
3. Jó a története
4. Jók a színészek, jól játszanak
5. Jó a zenéje
6. A Karib-tenger gyönyörű
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!