Mondjatok valami jo erdekes horrort?
Heló!
Ördögűzés Emily Rose üdvéért, Ördögűző (rendezői változat), Shining, Kedvencek temetője, Poltergeist... Jó szórakozást!
Ha a horror melelt a vígjáték is bejön, akkor Gonosz halott 1-2-3.
Aztán még pokolba taszítva, ha pedig nem annyira lényeges, hogy igazán horror legyen, akkor ott vna még a Constantine.
Amúgy szerintem a Mártírok is belefér a témája kapcsán - bár az jó véres.
Gonosz halott (2013)
Ez brutálisan jó film!
5. ommentelo az osszeset lattam de a martirok, brutalisan lesokkolt. aztak*****. napokig a hatasa alatt voltam.
6. kommentelonek meg a gonosz halottat is lattam mar es nagyon tetszett, valami ilyesmire fenem a fogamat de rengeteget lattam es nem igazan talalok jokat.
Az a baj, hogy a megszállottsággal és a démonival eléggé körülhatároltad - no meg persze az ember nem akar rossz filmet ajánlani.
De ha maradunk az alap kérdésnél, az érdekes horrornál, akkor a kvöetkezők közül nagy eséllyel nem láttál párat:
Freaks, Radírfej, Tetsuo, A ház hideg szíve - eredeti -, Elátkozottak falva, Rosemary gyermeke, Dr Caligar - csak hogy a hetedik mávészet elejéről is említsünk valakit -, Dellamorte Dellamore, Suspiria, A pokol hét kapuja.
(Bár ezek között is vn, ami a megszállottságba, vagy a démoniba beleillik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!