Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondjatok valami jo erdekes...

Mondjatok valami jo erdekes horrort?

Figyelt kérdés
Olyasmit keresek ami nem veres hanem megszallotsag, vagy valami demoni erok jatszanak fobb szerepet. Irjatok minel tobbet kerlek.

2013. nov. 23. 23:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

Ördögűzés Emily Rose üdvéért, Ördögűző (rendezői változat), Shining, Kedvencek temetője, Poltergeist... Jó szórakozást!

2013. nov. 24. 00:04
 2/9 anonim ***** válasza:
A ritus
2013. nov. 24. 00:15
 3/9 anonim ***** válasza:
démonok között,
2013. nov. 24. 14:13
 4/9 A kérdező kommentje:
mindet lattam sracok! :( valami mas??
2013. nov. 26. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha a horror melelt a vígjáték is bejön, akkor Gonosz halott 1-2-3.

Aztán még pokolba taszítva, ha pedig nem annyira lényeges, hogy igazán horror legyen, akkor ott vna még a Constantine.

Amúgy szerintem a Mártírok is belefér a témája kapcsán - bár az jó véres.

2013. nov. 26. 23:48
 6/9 anonim válasza:

Gonosz halott (2013)

Ez brutálisan jó film!

2013. nov. 27. 20:08
 7/9 A kérdező kommentje:

5. ommentelo az osszeset lattam de a martirok, brutalisan lesokkolt. aztak*****. napokig a hatasa alatt voltam.

6. kommentelonek meg a gonosz halottat is lattam mar es nagyon tetszett, valami ilyesmire fenem a fogamat de rengeteget lattam es nem igazan talalok jokat.

2013. nov. 27. 23:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a megszállottsággal és a démonival eléggé körülhatároltad - no meg persze az ember nem akar rossz filmet ajánlani.

De ha maradunk az alap kérdésnél, az érdekes horrornál, akkor a kvöetkezők közül nagy eséllyel nem láttál párat:

Freaks, Radírfej, Tetsuo, A ház hideg szíve - eredeti -, Elátkozottak falva, Rosemary gyermeke, Dr Caligar - csak hogy a hetedik mávészet elejéről is említsünk valakit -, Dellamorte Dellamore, Suspiria, A pokol hét kapuja.

(Bár ezek között is vn, ami a megszállottságba, vagy a démoniba beleillik.)

2013. nov. 28. 10:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszi mar kezdem is a letoltest :)
2013. nov. 28. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!