Csak nekem nem tetszik az Éhezők viadala? Mi olyan jó benne?
Mármint a film SZERINTEM nem egy nagyon kiemelkedő mű, sablonos, hogy úgy mondjam. Még nem láttam a Futótűzt, csak az első részt, de nekem nem jött be. Kicsit untam is magam a film nézése közben.
Azonban mindenki mondja, hogy milyen jó, kihagyhatatlan, meg a legjobb film stb. De én nem értek ezzel egyet.
Nem fogott meg, és már-már zavaró, hogy mindenki ezzel foglalkozik.
Miért szeretik annyira?
A választ előre is köszi:) 16/L
(Ja és légyszi, ne engem utáljatok, ez csak egy kérdés...)
Kötelező filmnek nem mondanám. Kikapcsolódásnak jó. Tény, hogy könyvben ezerszer élvezetesebb. Ettől függetlenül én szeretem. :) Tetszett a Futótűz is.
(Halkan megjegyzem, hogy engem jobban idegesített az a hajcihő, ami a Twilight-kor volt. )
15/l
Szerintem külön filmsorozatnak tényleg nem nagy durranás, de könyvvel együtt sokkal élvezhetőbb. A történetet nehéz lenne megérteni, ha nem olvastam volna a könyveket, annyira izgalmas se lenne szerintem. De nagyon jól megcsinálták a filmet, gyönyörű a táj, a tömegjelenetek, és a történetet is kellőképpen vitték bele.
Szerintem az alapsztori nagyon jó, szeretem az alernatív jövőképes történeteket, főleg, hogy ez nem egy pozitív jövőt mutat be, és erős kifigurázása a mostani helyzetnek.
És igen, a Twilight körüli vita sokkal rosszabb volt anno.
Az biztos, hogy az Alkonyatos is elég szörnyű volt, de ott is inkább azoknak tetszett a dolog akik alapból szerették az ilyen vámpíros-romantikus sztorikat. Az alkonyatot is megnéztem, mindegyik részét (mondanom se kell, hogy nem élvezetből:D) de azért az mindennek a legalja volt:D
A Hunger Games jobb mint az Alkonyat, ez tény. A legtöbb jövőképes film nem valami pozitív, ahogy ez sem, szeretem az ilyesmi műfajt, ami nem a technológia magas fokát emeli ki a jövőben, hanem mást. Azonban nekem ez nem jött be.
Volt néhány dolog amit logikátlanságnak véltem benne.
Mert lényegében nem volt rossz, de azért jó se. Ha pontoznom kéne akkor egy 6/10-et adnék rá. De nehéz lenne rávenni, hogy még egyszer megnézzem.
A szereplők se jöttek be nagyon.
De remélem a 2. rész jobb lesz, mert akkor lejjebb kell vinnem a pontokat sajnos. Nem szeretek filmre rossz pontot adni.
Én a Twilightot szerettem, magamtól néztem meg moziban, de már elmúlt a hatása, találtam sokkal jobb filmeket, fandomokat. Azért minden legaljának nem mondanám, de semmi fejlődés, semmi mondanivaló, semmi példamutatás...
De megértelek, nem szeretném, ha a HG lenne az új téma.
Jó, nem a filmipar legalja, de azért jegyezzük meg, hogx nem volt valami kiemelkedőmű. Ha nem lett volna akkora vihar körülötte, akkor talan nem is lenne ennyi ember aki egyenesen elutasíja. A tortenete sem valami nagyon egyedi, de megvalósításilag, egész jo volt, bár maga a film nálam távol áll a jótól. Amivel meg így vagyok a szintén Stephany Meyer által írt A burok c. film. Az ötlet jo volt, csak volt benne par baki, ami miatt nekem nem jött be. De mostanaba elég sok a könyvadaptacios film, főleg YoungAdult kategóriában, hogy neha teljes elrontanak egy jo történetet rossz adaptációval. Mintha nem tudnának már mihez kezdeni:/
És nagyon remélem nem lesz nagy felhajtás e körül
Köszi a válaszokat!:)
Én pénteken néztem meg a Futótüzet moziba. Új rendező van, százszor jobb. Az első film nekem sem tetszett, de ezt kifejezetten jó volt.
Amúgy meg ha könyvben elolvasod mindent megértesz, úgy sokkal jobb.
6-os vagyok.
Én se szeretném hogy most ez legyen az új őrület. Sorra íródnak a bénábbnál bénább fanficek és olyan emberkék ülnek be a moziba akik nem is értik az egészet.
Lehet beleolvasok könyvbe:)
Köszi a választ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!