SPOILER! Odinnal mi történt a Thor 2-ben? Most halott vagy mi?
Senki se tud szerintem többet, nekem is csak két elméletem van, egyik lehetetlenebb, mint a másik.
1. Amikor a végén a katona ment Odinhoz, hogy elmondja neki, hogy Loki halott, akkor meglehetősen furán vigyorgott, ebból következtettem, hogy az Loki, és gondolom megölte Odint.
2. (Ez úgyse :D) Amikor Thorral a Sötét világba ment, már akkor sem Loki volt ott, hanem esetleg Odin *itt haverok veszekedni kezdtek, hogy ez hülyeség* de szerintem kizárt, mert Odin nem tenne ilyet Lokiért, nem halna meg, és azt se mondané, higy nem Odinért (vagyis magáért) tette.
Mert ugye valakinek meg kellett halnia, azokat a hologramm cuccokat, amikoet Loki meg Frigga csinált, nem lehet megérinteni.
Egyik ötlet se hivatalos, és még annyira se megalapozott, de egész hazaúton ennyire jutottunk. Nem tudom, ki tud többet az esetről, hogy képregényekben van-e szó róla, mennyire alapszik a film a képregényen, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!