A sikoly jó film?
Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 20:30
3/9 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm
2013. nov. 15. 21:19
4/9 anonim válasza:
Én nyár végén döntöttem el, hogy megnézem.
Akkora hülyeségnek gondoltam először, ezért nem néztem meg.. Aztán barátnőm kölcsönadta mindkét részt.
Egy nap alatt kivégeztem mind kettőt. Nem egy 10/10-es film, de maga a történet nagyon tetszik! Szerintem mindenképp megéri megnézni, mert még is csak elég ismert film. Ha nem is fog annyira tetszeni, nem hiszem hogy megbánod.
5/9 A kérdező kommentje:
Rendben csak azért kérdezem mert nagyon érdekel de egy csomóan azt mondják hogy gagyi de mostmár tuti megnézem
2013. nov. 15. 21:50
6/9 anonim válasza:
Én is elsőnek azt hittem hogy gagyi, de tévedtem :)
7/9 anonim válasza:
1997-ben mikor berobbant, a slasher műfajának gyakorlatilag gyönyörű összefoglalása és újraélesztése volt. Az első rész szerintem ma is megállja a helyét, a folytatások színvonala viszont egyre esik.
8/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, többször is újranéztem már mindegyik részét (a 2. és 3. nem jobb az elsőnél, az első a legjobb, és szerintem utána a 4.).
Jó benne, hogy az akkori viszonyokat nézve tényleg megvalósulhatott, ugye a '90-es években nem volt mobilja mindenkinek stb. Jó film!
9/9 anonim válasza:
nekem nagyon tetszett,én rengetegszer meg bírnám nézni. :)
Csak ajánlani tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!