Hasonló horrorfilm mint a SIKOLY? (mármint ami az ölésen kívül "vicces" jelenetekkel is rendelkezik? )
Figyelt kérdés
Nem tudtam jobban elmagyarázni a címben... Talán nem is lehet megfogalmazni és biztos lesz aki beleköt... Szóval a sikoly azért tetszik mert nem csak az ölésről szól mint a legtöbb horror... Közte az emberek beszélgetnek felszabadultan hétköznapian, élik az életük ezért úgy éreztem egy filmet nézek ijesztő részekkel nem pedig mint pl paranormal activity vagy texasi láncfűrészes ahol csak ölés van... Remélem érthető :| szóval tudtok tanácsot adni milyen hasonló film van még? ezer köszönet ^^2013. jún. 25. 15:21
1/6 anonim válasza:
Hát, pontosan én sem tudom, mire gondolsz, de a Rémálom az Elm utcában(régebbi) szériában van egy csomó "fekete" humor. És azt hiszem, ugyanaz rendezte őket, mint a Sikolyt.
3/6 A kérdező kommentje:
rémálom az Elm utcában :) akkor mindenképp megnézem ^^ ház az erdő mélyén pedig ahol sok fiatal van igaz? jól hangzik
2013. jún. 25. 15:32
4/6 A kérdező kommentje:
ömm a 2010es változatot nézzem vagy az eredetit? mit gondolsz? :)
2013. jún. 25. 15:34
5/6 anonim válasza:
Mármint a Rémálom az Elm utcábannak? Írtam, hog a régebbit inkább. :) Az új elég rossz lett, rossz színészek, meg átírtak egy csomó dolgot. És az a humorféleség, amit keresel, az sincs meg benne, mindenképp az eredetit! :) (amúgy az többrészes is, szóval főleg).
6/6 A kérdező kommentje:
hupsz tényleg írtad:D okés rendben látom johnny depp játszik benne ejnye :P
2013. jún. 25. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!