Mondanátok olyan vígjátékokat, amiken tényleg sír az ember a nevetéstől?
na mi van, megjelentek hirtelen a művészfilmrajongók...
mindenkinek más az ízlése...
lehet hogy némelyik oldalon épp nem értékelik pozitívan azokat amiket felsoroltam, de az is egy rétegnek készült, meg azok is, amiket az 54%os felsorolt.
és bizony, ha letöltések számát, vagy egy adott oldalon a hozzászólásokat nézed...ezek a filmek akkor is viszik a pálmát...míg egy paul szintű film...szódával elmegy...azon mellesleg semmi nevetséges nem is volt!
hát én szétröhögtem magam a másnaposok 3on is... :D
köszi a tippeket.
Erre a kvöetkező mondás tökéletesn jó példa: Ha az emberek nagy része szart enne, akkor Te is? Azt mondanád, hogy jó? Hogy finom? :) Vagy még jobb a gyöngyöt a disznók elé.
Csak ennyit akartam ehhez hozzáfűzni.
Feketék fehéren
Kellékfeleség
Anyám nyakán
Nagyfiúk
Nekem ezek a kedvenceim :D
Nem a film a selejt, hanem az hogy ilyet írsz. Én moziba láttam, szerintem nagyon adta az is. Az 1. rész még nem volt az igazi, a 2. szerintem mindent vitt, a 3. pedig egyszerűen jó. Arról meg mi nem tehetünk, hogy nincs humorérzéked. Menj nézd az Amadeus-t, az való neked. Aki meg ócsárolja, az vagy nem látta, vagy pedig látta, de nincs róla véleménye, így másokét majmolja. Most őszintén mi nem tetszett benne? Mert olyan erős volt az indokod, hogy alig jutok szóhoz.
Az a baj a Másnaposok 3. részével hogy nem vicces. Az első két rész az nagyon jó szerintem is. A legnagyobb bajom a 3. résszel hogy senki sem másnapos. Az egész erőltetett. Szerintem.
Egyébként a Női Szervek az egy jó film.
De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!