Tomi199703 kérdése:
Barátnőmet szeretném elvinni moziba. Pesten hova éri meg menni, melyik moziba? Esetleg filmet tudnátok ajánlani, amit most érdemes megnézni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 19:24
1/5 anonim válasza:
attól függ milyen mozit szeretnél. ha nagy, modern mozira vágysz, akkor bármelyik plázába elviheted (pl. Westend, Mammut, Aréna, Pólus, Eurocenter, stb), ha kisebb, kevésbé plázás mozira vágysz, akkor Kossuth, ha művész filmet szeretnél, akkor Művész.
Most nagyon sztárolják a Gravitációt (én nem láttam, de eddig 10-ből 10 ember szerint zseniális), amit akár 3D-ben is megnézhettek imaxben az Arénában.
2/5 anonim válasza:
Ja, és még amiről hallottam, hogy nagyon jó, az a Metro Manila, ezt vetítik a Művészben, az Urániában és a Toldiban.
3/5 A kérdező kommentje:
"nagy ,modern" mozira gondoltam plázában, csak melyikbe érdemes menni , mert sok van ?.
2013. nov. 10. 20:09
4/5 A kérdező kommentje:
Szupercelláról valami vélemény ?
2013. nov. 10. 20:12
5/5 anonim válasza:
Szvsz a Lurdyba érdemes elmenni, Magyarország legjobb hangzású terme ott van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!