Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes szégyellni a barátnőmet?
Igen...szerintem jol latod...
Nincs veled baj de teny, hogy a tarsasag sokszor baratok eleg nyomas lehet ahoz, hogy ne jarj valakivel mert a tomeg szerint nem felel meg a kozizlesnek.
En mindig azt hittem nem vagyok jo no....aztan ugy 24 korul kiderult, hogy ragadnak ram a jobbnal jobb pasik. - addig vak voltam. Lehet, neked is kesobb igy lesz...ha kinotted ezt a kort, akkor kiderul, hogy te is vak voltal...
En 16 evesen jartam egy fiuval kemeny 2 hetig es aztan 8 evig senkivel...miert adtam ki az utjat szegeny fiunak? Mert ugy ereztem, cikiznek miatta. Pedig egy tunderi fiu volt csak akkor en meg tul eretlen voltam ahoz, hogy felvallaljam es mi tagadas a szexre sem voltam meg erett. Az elso csok utan pl. nagyon "koszosnak" ereztem magam... - mas kibujik a borebol elvileg ...igaz?
Azota sokszor eszembe jut a "Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy..." dalreszlet Pajor Tamas drogos korszakabol...es milyen igaza volt!
Sajnos Mo-ra nagy atlagban ez jellemzo.
En azt mondom, ha talalsz valakit aki neked tetszik ne erdekeljen ki mit mond neked kell megfelelnie nem a barataidnak!
Nos, ha a szép csajok nem nagyon buknak rád, akkor - feltételezem - te sem vagy a leghelyesebb fiú a környéken. Ilyen alapon viszont nem értem, miért szégyellnél egy kevésbé szép lányt, te, a kevésbé szép fiú.
Az is igaz viszont, hogy ha neked nem az eseted a csaj, ne járj vele. Az a fránya szüzesség nem ér ennyit.
A rusnya lányok kategóriájába tartozom. Engem se vállal fel az állítólagos pasim. Nem mondta, de nyilvánvaló hogy miért.
Amúgy ha szereted és fel tudsz benne fedezni olyan értékeket, amik neked tetszenek, miért kellene szégyellned? Sosem értettem ezt a felfogást...szerintem benned is van olyan hiba, amiért szégyellni lehetne (mint minden emberben)
Szeretem a páromat, és nagyon leszarom hogy ki mit mond, kinek mi tetszik. Ha aztmondják a haverok, hogy a kútbaugrani iszonyat jó dolog, akkor beleugrasz? Nemá' azon múljon a magánéletem, hogy a másik mit mond. Itt kezdődik az önállóság, nem ott hogy elmegyek 14 évesen a diszkóba, és leiszom magam...
Felelj meg magadnak, ne másnak!
Hidd el én sem mondtam még egy pasinak sem, hogy csúnya. Szerintem értelmes ember nem mond ilyet a másiknak. Úgyhogy ezt ne vedd készpénznek.
A másik lehetőség pedig, hogy érzik rajtad a nagyképűséget (amit te észre sem veszel), és ez taszítja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!