Mit szóltok az új trailerhez? :D (Doctor Who)
Besírtam, erre vártam már mióta. :D Ten és Eleven együtt, Rose visszatér, a Dalekek visszatérnek, gyönyörű. A legjobb, hogy visszakapjuk David Tennant akcentusát és a karaktere szarkazmusát még ha csak 75 percre is! Azt sajnálom, hogy Donna és a Pondok nem térnek vissza, de attól etekintve izgalmas kis rész lesz :)
Pont tegnap beszéltem erről ismerősökkel és megegyeztünk hogy Get the fuckin TARDIS we're going to November 23rd!
Nagyon, NAGYON tetszik! Voltak ebben a trailerben olyan jelenetek. Ahhaha. Mikor 10 és 11 méregetik egymás... szónikus csavarhúzóját, vagy az "Újradekoráltad... nem tetszik"... ebben a pici trailerben annyi jó dolog volt és jó volt látni Matt Smith-t és David Tennant-öt együtt.
Igazából még csak tegnap döbbentem rá, hogy mekkora egy párosítás ez. Kár, hogy 9. Doktor nem lesz benne, vagy a Pondok, de nagyon bizakodó vagyok a különkiadást illetően. Várom az 50. évfordulós részt nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!