Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit szóltok a Barátok Közt...

Mit szóltok a Barátok Közt "vallásos szálához"?

Figyelt kérdés
Aki nem nézi, ne fikázza, rajongók véleményére vagyok kíváncsi. Nekem tetszik, és szerintem mindenképpen pozitív ha egy sokak által nézett napi sorozat ilyen értékeket (is) közvetít.
2013. aug. 25. 14:34
1 2
 1/12 anonim válasza:
Milyen vallásos szállhoz? Nem nézem a soroztatot (már) felvilágosítanál?
2013. aug. 26. 23:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Cheng, mint vallásos kínai bevezeti Lindát a hit útjára. Többet beszélnek Istenről, templomról a sorozatban, mint eddig. Pár résszel ezelőtt mintha Isten keze húzta volna ki Lindát a folyóból. Pl. ilyesmik. Nekem bejön ez a vonal, Magdi anyus és Csaba szelleme is nagy ötlet volt, és tetszik ha egy sorozat a misztikus világot is elfogadja.
2013. aug. 27. 02:43
 3/12 anonim válasza:

Hát hát...

Nem hinném, hogy ez a sorozat jó vallás felé terelné a kedves tv nézőket...

2013. aug. 27. 17:46
 4/12 A kérdező kommentje:
Miért, szerinted melyik a jó vallás?
2013. aug. 27. 19:10
 5/12 anonim válasza:
Nem az, csak kicsit furcsálom a kínait.
2013. aug. 27. 20:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Ember, te tényleg nem nézed. Cheng katolikus :)
2013. aug. 28. 01:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem jó hogy van benne vallás,de keresztény vallásnál ne legyen több!S maradjon ez a 2 szereplős vallás.
2013. aug. 28. 12:07
 8/12 anonim ***** válasza:

Érték?

Néha a vallási elvek tesznek tönkre családokat... akik nem tudnak elszakadni attól, amit a Biblia megkövetel.

2013. aug. 28. 22:07
 9/12 A kérdező kommentje:
Utolsó! Az már fanatizmus. AZ igazi vallásos ember gondolkodik, mérlegel és tudja, hogy vannak elavult szabályok, amiket másként kell értelmezni, vagy túl kell lépni rajtuk.
2013. aug. 29. 15:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez a sorozat egy akkora rakás szar, hogy ilyet te még nem láttál. Érték? Az nulla. És ezt egy olyan mondja neked, aki tavaly még alig várta az este 9-et, hogy kezdődjön ez a lúzer fos. Kívánom, hogy te is gyógyulj ki belőle és töltsd hasznosabban esténként azt a fél órát :D
2013. szept. 4. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!