Ugyan még nem adták le a magyar mozik de. Kit zavar még rajtam kívül, hogy Lokinak a Thor 2-ben tök szar a haja?
Nekem tetszik a haja , engem inkább a szemöldöke zavar XD
A Thor 1-ben még szépen formára volt szedve neki, sőt fekete volt mint a haja... De ez a mostani világos, ,,bozontos" borzalom... No comment.
Egyébként nyugodj meg kedves kérdező, nem fog meghalni .D
Én már láttam a filmet és végig hasonló lesz a haja. Igazából nem lesz olyan feltűnő, mert...várj nem akarsz spoilert...lényeg nem arra fogsz figyelni! :D
Ja és Loki nem hal meg (csak elterjesztették h besz*rassák a rajongókat) ha ezzel most spoilerztem ezer bocsánat, csak segíteni akartam! :S
Az aki írta,hogy meghall ha olvasod "nem szándékosan írtam".
Ezt csak azok írják akik szándékosan köcsögök ilyennel nem szabad viccelődni,vagy inkább ne is írj ilyet!!
Én is spojleresztem,azzal hogy milyen a haja?!
Hát istenem nagy cuc...
Egyébként igen láttam és HÁLELUJA nem halt meg, sőt !!!
Ha előbb elolvastam volna,hogy többen megerősítették nem hal meg, sokkal jobb hetem lett volna míg megnézem a filmet,(féltem még rosszabbakat írnak.)
Fel kéne találni a spoyler szűrő programot is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!