Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » PLL fanok! Mi a véleményetek...

PLL fanok! Mi a véleményetek a Ravenswood-ról?

Figyelt kérdés

Ugye Caleb ott maradt Mirandával Ravenswoodban (ez a 04x13.részből kiderül), és ez az új sorozat róluk(meg néhány új szereplőről) szól. Én nézem, mert Caleb az egyik kedvenc szereplőm, így érdekel, hogy mi lesz vele. Meg úgy tudom, majd Toby is meg fog jelenni arrafele. Viszont személy szerint én nem örülök neki, hogy belevitték ezeket a túlvilági dolgokat. Pont azért szeretem a PLL-t, hogy van valós magyarázat a dolgokra, de most megint nézhetek egy sorozatot, ahol zombik meg tököm tudja mik vannak. Mielőtt azzal jönnétek, hogy "nem kötelező", elismételném, hogy érdekel, mi van Calebbel.

A Ravenswood-ban feltűnt új szereplők nagyrésze amúgy szimpatikus, kivéve az az irritáló csaj, aki besértődött a bátyjára, nem tudom, mi a neve.

Nos, Nektek mi a véleményetek?

2013. nov. 6. 14:56
1 2
 11/13 AncsiCR ***** válasza:
szerintem a készítőknek gyorsan elő kellett rántani valami spin offot és megcsináltak ez a misztikus valamit ami szerintem pocsék ötlet volt. a pll 1 olyan sorozat ami magában is épp elég cselekményes/eseménydús. Meg aztán a pll-ben az egyik legjobb dolog volt h mindenre volt valami megfogható magyarázat. a Ravenswoodra visszatérve baromság volt Calebet főszerepbe rakni mert neki jól állt a pll. És a sorozat (szerintem )legjobb párja volt Haleb.
2013. nov. 29. 23:28
 12/13 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik a sorozat.. én amúgy is szeretem az ilyen misztikus sorozatokat, nem értem azért mert a pll nem ilyen attól még ez lehet, semmi köze ahhoz hogy ott vannak szellemek Rosewoodban meg nem, pont az a lényeg,mert Ravenswood egy ilyen hely a 4 lánynak is ezért nem tetszett mert hogy milyen hátborzongató, benne is van az elejében, hogy milyen hírneve van a városnak, mirandát meg nem veszítettük el, ugyanis visszatér(szellemként) de minden részben benne van, és ugyanúgy tudnak beszélgetni, persze én is sajnáálom de hát.. na mindegy csak ennyit akartam, én nagyon örülök hogy csinálták ezt a sorozatot
2014. jan. 11. 15:10
 13/13 anonim válasza:
Én is Caleb miatt kezdtem el nézni, de nagyon tetszik :3333 igaz, hogy nem tanácsos este nézni ( függönyös kéz brrrrrrrr) de amúgy szerintem külön soriban kellet volna megcsinálniuk , mert ez és a pll teljesen más világ , és általában emiatt nem tetszik a pll-fanoknak
2014. máj. 17. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!