Mentalista fanok! Szerintetek ki Red John?
Figyelt kérdés
Az 5 név közül kire tippeltek? És miért?2013. okt. 29. 21:05
1/9 anonim válasza:
Nemtom ki van benne ebbe az öt névbe , mostanában nem bírtam nézni és kedvem se volt Mentalistához , de a végén szerintem még előfordulhat , hogy Patrick az.
2/9 anonim válasza:
bertram szerintem,őt tartom leginkább rátermedtebbnek
3/9 anonim válasza:
Nekem Ray Haffner tűnik a legvalószínűbbnek. De Bertram is ütős lenne:D A másik három nem igazán illik bele a Red John-képbe:P Szerinted?
4/9 A kérdező kommentje:
Én is Ray Haffnerre tippelek. Rá illik a legjobban a leírás, amit Rosalind Harker adott az 1. évadban.
2013. nov. 1. 21:04
5/9 anonim válasza:
6x08ban kiderül elvileg,mert a része címe Red John,nagyon várom
6/9 anonim válasza:
Én először Bret Stiles- ra gondoltam. Aztán megjelent Walter Masshburn. De amikor kijött a lista nem volt rajta szóval nem tudom. A listáról Bertram-ra tippelnék.
Ha végiggondoljátok a pszichológus csaj leírását azt mondja h olyan furcsán érzi magát RJal. És kinek támadnak hazugság kényszerei amikor meglátja Bertramot? Azt se felejtsük el h idézett Williem Bleke versei közül (tudjátok ő írta a Tigris Tigris-t).
8/9 anonim válasza:
Szerintem meg Bob Kirkland ikertesója, Michael (asszem így hívják). Ha nem a szöveges, hanem a fényképes listát vesszük alapul, akkor rajta van ő is, hiszen ugyanúgy néz ki, mint Bob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!