Rick Grimmes (The Walking Dead) hogy nem halt meg a kórházban?
Csak azzal tudnék érvelni (jómagam sem vagyok orvos), hogy aki kómában van, azt is évekig életben lehet tartani gépekkel, nem hiszem, hogy 63 nap akkor gondot okozna. Az ajtó ugye ha jól emlékszem el volt torlaszolva a szobájában, így a walkerek nem jöttek be.
Egyébként Shane sem orvos, lehet csak gyenge volt a pulzusa/légzése mikor mérte, meg aztán sietett is...
A járkálók nem juthattak be, de nem kell harapás/karcolás az átváltozáshoz. Egyébként ezt a lehetőséget én sem tartom valószínűnek...
Aki kómában van, annak nincs szüksége semmire?! :O Infúzióra vagy ilyesmi...
Sztem nem mondok újat, de ugye már kiderült, hogy minden túlélő fertőzött, mivel a haláluk után ők is zombik lesznek. Ez azt jelenti, hogy egyesek ( a túlélők ) immunisak a virusra, vagyis kordában tudják tartani, addig, amig ténylegesen meg nem halnak.
Engem az is zavar amúgy, hogy mindeddig nem tudtuk meg, hogy hogyan is kezdődött pontosan ez az egész,hogy emberek zombivá változnak.
A sorozat képregény alapján megy....Rick akár 6 hónapig is feküdhetett volna a kórházban az se baj, mivel nincs jelentősége.
Mindenki fertőzött, egyenlőre nincs immunis ember. Mindegy hogy ha meghal zombi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!