Milyen véget tudnátok elképzelni a The Walking Dead című sorozatnak?
Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 16:07
1/4 anonim válasza:
Hát mondjuk 2-3 évaddal később már marha kevesen lennének és valami támadás során Rick feláldozza magát (szerintem tuti meghal az egész sztori végére, annyi minden történt már vele, hogy fura lenne, ha ő végig életben maradna sajnos :/) és Carl meg Daryl veszik át a fő vezető szerepet. Aztán kiderül, hogy Washingtonban (vagy valahol) van egy szupertitkos létesítmény, ahol fontosabb emberek (pl elnök) és szerencsés arra járó túlélők+katonák meg tudósok vannak, akik az ellenszert próbálják feltalálni. A csoportot is befogadják, sikerül megalkotni az ellenanyagot, amit beadnak mindenkinek, akinek lehet és a végén új városokat építenek. Most ez jutott eszembe... :)
2/4 anonim válasza:
Nekem is az előző hozzászóló elképzelése tetszene, bár úgy olvastam, hogy a képregény nem ilyennel foglalkozik, hanem a túlélés kérdésére figyel.
3/4 anonim válasza:
Szerintem az ellenszeres végkifejlet nagyon sablonos lenne, én jobban örülnék, ha a zombikkal teli világban sikerülne egy biztonságos helyet kialakítaniuk, és viszonylag normális életet élniük, például munkahelyekkel, új médiával, ami nem a zombihelyzettel lenne tele, stb... És a fertőzést kb. már csak úgy kellene kezelniük, mint egy influenzát, mert annyira biztos rendszert építettek ki.
4/4 anonim válasza:
szerintem(bár rohadtul nem szeretném és talán nem is fogom tovább nézni, de mivel Judith és Harsel is meghalt)Deryl előbb fog meghalni mint Rick. a végéről meg annyit tudok elképzelni hogy találnak a megmaradtak egy biztonságos helyet, mittudomén a hegyekben ahova a hideg miatt nem jutott el a vírus vagy nem tudom, aztán ott élnek, de sztem semmiféle ellenszer nem lesz, max kinyírják az összes zombit és talán olyan ellenszert találnak amit a még élőknek beadnak akkor természetes haláluk után nem kelnek fel újból hanem holtak maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!