Milyen földönkívüliekről szóló filmeket ismertek, és melyek a kedvenceitek (lehet sorozat is, vagy sorozat epizód)?
Tegnap volt a Világok harca a supertv2 csatornán és arról jutott eszembe.
Néhány amelyeket én ismerek:
világok harca
képlet (bár hogy ebben földönkívüliek vagy valami más földöntúli lények vannak-e abban nem vagyok biztos)
ragadozó filmek
alien filmek
függetlenség napja
támad a mars
jelek
A dolog (mind a két rész)
sötét zsaruk 1-2-3 (mondjuk csak az elsőt láttam egy az egyben)
Alf
E.T.
Volt valami Mars-ról szóló film is amiben elmentek és találtak egy nagy arcot a Mars felszínén, konkrétan nem emlékszem a címére.
Tudnátok még ajánlani? Leginkább olyan érdekelne, ami komolyabb, ijesztőbb (nem kell hogy horror legyen)
Utolsó, hehe xD Így én is szoktam lenni, ismeretterjesztő vagy más filmek után is.
Első, ismerem a Doctor Who-t, még valamelyik évben kezdtem el nézni, de nem rendszerszerűen, csak azért mert Karen Gillan aki Amy-t játszotta, nagyon tetszett (bár már előtte is láttam belőle pár részt mikor Sophia Myles meg David Tennant volt benne). Az idén már sokkal több részt láttam, és magát a sorozatot is megkedveltem, bár elsőre elég őrültségnek tűnt, a doktor is szimpatikus volt.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!