Leírnátok, hogy miről szól a Naruto?
Figyelt kérdés
Sima + Shippuuden, láttam az összes részt, csak már olyan régen, hogy elfelejtettem. :D
(képességeket, falukat, sharingan stb., kb mindent)
2013. nov. 3. 09:35
1/4 anonim válasza:
Összes részt? Jó hogy futó anime.. jelenleg egy háborúról. Ha folytatni akarod mangába tedd, animéjének a színvonala nézhetetlen. Igaz a manga is utóbbi időben haldoklik, de sokkal színvonalasabb mint az animéje.
2/4 A kérdező kommentje:
Egy összefoglalót az eddig történtekről. :)
2013. nov. 3. 09:43
3/4 anonim válasza:
Én egyszer már megírtam itt 1-2 embernek a teljes sztorit amit kérsz, és szerencsédre elmentettem gépen,h meglegyen :D elküldöm üzikben (mivel 1-be nem fér bele)
4/4 nevemnincs16 válasza:
Ne összefoglalót kérj hanem nézd meg az animét és olvasd el a mangát az elejétől :3 Hidd el megéri megnézni élvezetesebb mint egy összefoglalót elolvasni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!