Highschool dxd 3. évad?
Most néztem végig mind a két évadod az ovát meg a speciált is és azt kell mondjam hogy ez a legjobb anime amit eddig láttam (na jó döntetlenbe van mellette néhány.Szerintetek lesz 3.évad?És ha lesz kb mikorra várható, illetve ha tudtok még ilyen jó animéket akkor légyszi mondjatok már pár címet :)
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Már csak ha a végét nézzük, naná hogy lesz! Issei és a fehér sárkány harca még közel sem ért véget. A lányok még csak most költöztek be hozzá, ennek is látnunk kell a következményeit. Na meg persze annak is, hogy Azazel hogy segít nekik a szent szerkezeteik fejlesztésében. A sztori mindenképp folytatásért kiállt. Várhatólag már csak jövőre lesz folytatás, de ez még a későbbiekben kiderül, egyelőre csak türelem. ;)
Még néhány ecchi:
Kiss x Sis
Sakurasou no Pet na Kanojo
Rosario to Vampire
Rosario to Vampire S02
Hentai Ouji to Warawanai Neko
To Love-Ru
Motto To LOVE-Ru
To Love-Ru Darkness
Highschool of the Dead
Kono Naka Ni Hitori Imouto Ga Iru
Hyakka Ryouran Samurai Girls - kissé hasonló, sok szuper képesség
Infinite Stratos
Mayo Chiki
Ezeket az ecchiket láttam eddig, jó szórakozást :)
Már nagyon várom:)Kell hogy legyen új évad. Az egyik legjobb a kategóriájában, és az egyik kedvencem.
B gata H kei-t is nézd meg, jót szórakoztam rajta és még ajánlanám az ichigo 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!