Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vélemény a filmről?

Vélemény a filmről?

Figyelt kérdés
Aki látta már a Mama c. horrort az írna nekem róla egy véleményt? Elég ,,fosós" vagyok ilyen téren, de pár ismerősöm mondta már, hogy jó, ezért elkezdtem gondolkodni, hogy megnézem. :)

2013. okt. 30. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Úú, nagyon jó. Én nagyon paráztam az egész filmen, visítottam is vagy 2x, de barátnőm pl nyugodtan nézte végig, közben meg teát kortyolgatott. Neki is tetszett egyébként. :D Szóval szerintem nézd meg! ^^

17/L

2013. okt. 30. 17:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Húú, köszönöm! :D És azt le tudnád írni kérlek röviden, hogy miről szól?
2013. okt. 30. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
"Szüleik halálát követően két kislánynak nyoma vész az erdőben. Mikor évekkel később megtalálják őket, és egy új családban új életet kezdenek, valaki vagy valami visszatér hozzájuk, hogy éjszakánként betakargassa őket..."
2013. okt. 30. 22:02
 4/4 anonim válasza:
54%

Hát énis félős vagyok, aligha láttam 2 horror filmet, de a Mama az kifejezetten tetszett. Vannak benne parás jelenetek, de a vége az már inkább megható, én például megsirattam, hogy a két kislány elválik. :-(

(Vagyis a Mama magával viszi a kisebbik lányt)

2013. nov. 17. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!