Csak én gondolom így? (A Rómeó+Júlia című filmről van szó, bővebben lent. )
Figyelt kérdés
A filmet még nem láttam, de képeket, részleteket igen. (Természetesen tervezem, hogy megnézem.) Arra volnék kíváncsi, hogy Claire Danes milyen benne (alakítását tekintve)? Nem akarok senkit sem megsérteni, de nekem elég gyengécskének tűnik, ráadásul picit érthetetlennek tartom, hogy miért egy ilyen átlagos külsejű lányt osztottak DiCaprio mellé - csak én gondolom, hogy más kaliberű lánynak kellett volna a filmben szerepelnie? :D
Ha valakinek ellenkezik a véleménye az enyémtől, kulturáltan fejezze ki, ha kérhetem.
2013. okt. 8. 17:47
1/8 A kérdező kommentje:
*Ha nem is átlagos, de számomra semmi kisugárzása nincs.
2013. okt. 8. 17:48
2/8 anonim válasza:
Szerintem nézd meg, mielőtt kiosztod. Az egyik legjobb Rómeó és Júlia feldolgozás.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem akarom kiosztani, de mások hogy vélekednek az alakításáról? (Mert kedves válaszoló, nem válaszoltál.)
2013. okt. 8. 17:55
4/8 anonim válasza:
Gondolod, hogy az egyik legjobbnak tartanám, ha közben béna lenne az egyik főszereplő?
5/8 A kérdező kommentje:
:) Úgy látszik, felzaklattak, bocsánat...
2013. okt. 8. 18:47
6/8 anonim válasza:
Egy cseppet sem zaklattál fel, csak nem értetted a második válaszom.
7/8 anonim válasza:
Nem tartom nagy színésznőnek, az aranyos arca jól mutatott/mutat a filmekben, de nem a tehetsége miatt szerepel annyi filmben. Átlagos külsejűnek nem mondanám, szerintem szép. A Rómeó és Júliában viszont nem tűnt fel, hogy rosszul játszana, hiszen egy 14 éves lányt kellett eljátszania, amihez mondhatjuk, hogy illett a néhol butuska nézés. Dicaprio mellett persze eltörpül, aki már egész fiatalon (Gilbert Grape) megmutatta, hogy milyen tehetséges. De tényleg előbb nézd meg a filmet, aztán lehet változik a véleményed.
8/8 A kérdező kommentje:
:))) Köszönöm a rendes válaszokat.
2013. okt. 11. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!