Valószínűleg senki nem ismeri a választ, de azért hátha?!
Keresek egy régi filmet,és nincs túl sok információm róla.
A filmet a tv-ben kb.4-5évvel eelőtt láttam,nem ilyen premieres,szóval gyanítom hogy 2000-2002 körül jelenhetett meg.
Egy kis részletet láttam belőle ( vagy csak emlékszem rá): Egy srác elrabolt egy lányt és autóval mennek/kék vagy talán feketés-szürkés kocsi/ és beleesnek egy folyóba vagy patakba.A srác könnyedén kimászik,de a csajnak beszorul a lába a kocsiba,és benntragad.Könyörög az elrablójának hogy segítsn neki,aki végül megszánja és végülis kimenti.Közben mutat pár percet a nyomozásból,de erre nem emlékszem.
Ezután a srác egy kötél vagy valamilyen hasonló tárgy segítségével maga utána húzza a csajt,aki mezítláb van,és mikor megállnak pihenni, a csak kövekre ír valamit,belekarcol írásokat.A csaj véleményem szerint 20-22 év körüli,barnás-szőkés hajú.
Ennyire emlékszem mindössze.Nagyon hálás lennék ha valaki meg tudná mondani ennek a filmnek a nevét,mert mér hónapok óta ezen gondolkodom,és nem járok sikerrel.
Nagyon szépen köszönöm:16/l
Ismerős,de így sajnos nem ugrik be.
Pedig szívesen megnézném én is.
Thriller?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!