Vannak olyan férfiak Magyarországon akik szeretik a koreai sorozatokat, doramakat?
Van az ismeretségi körödben ilyen ember, esetleg te magad vagy?
Ha esetleg te is közéjük tartozol, melyek a kedvenceid?
Én lány vagyok..bocsi..:) de igen..és ha a kedvenceim érdekelnek..adok pár ötletet..(romantikus a kedvencem,adok pár jó doramát)
- Koizora (6 részes, nagyon jó.ahányszor láttam sírtam.)
- Playful kiss (16 részes, nagyon jó..humoros..xd)
- Kimi wa petto (10 részes, nem rossz..:D vicces...)
Kb ennyi az ami igazán tetszett..én most kezdtem el ilyeneket nézni..pár hete..kb.. 1 hete..:D nagyon élvezem...:D jó kis filmek..:D ha esetleg ismersz hasonló ROMANTIKUS,VICCEST küldj pls..:$
kedves utolsó: amit felsoroltál abból kettő japán de mindegy...
Én is lány vagyok és már több mint 20 doramat megnéztem (van köztük japán is). Leírok párat, de nem mind nézhető online, le kell tölteni:
You're beautiful
Coffe Prince
My girl
Goong
To the beautiful you
Monstar
City Hunter
Secret Garden
Heartstrings
Personal taste
Boys Over Flowers
Pasta (magyar szinkronos)
Oh my lady
Extravagant Challenge
King of the dramas
Full house
Full house take 2
Shut up: Flower boy band
az extravagant challenge tajvani de Siwon és Donghae szerepelnek benne :)
Előző voltam :)
49 éves férfi vagyok. Az m1-en adott (dél-koreai) történelmi sorozatokat nagyon szeretem. A Silla királyság kincse, A koronaherceg, A királyi ház titka (ezt jelenleg is adják munkanapokon 09:00 kezdettel).
Azt szeretem bennük elsősorban, hogy
1. elég sűrű a cselekmény,
2. a legnegatívabb hősökben is van jócskán pozitív tulajdonság, ők is szerethetőek, vagy legalább meg lehet őket érteni,
3. egyszerre hasonlít a magyar viszonyokra, amit látok, és ugyanakkor eléggé távoli is,
4. elképesztően kulturált, fejlett nép volt (nyilván most is az). Mi még meg sem érkeztünk a Kárpát-medencébe, amikor ők már jól szervezett társadalomban éltek.
A mostani történeteket még nem láttam, de tervbe vettem, mivel internetről – autodidaktikusan :) – tanulni kezdtem a nyelvüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!