Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az így jártam anyátokkal-ban,...

Az így jártam anyátokkal-ban, amikor szanutálnak, az milyen alapon megy, vagy mi a lényege?

Figyelt kérdés
milyen szavakra szanutálnak stb.. nem értem
2013. okt. 23. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a szanutálás?
2013. okt. 23. 20:07
 2/7 lökött lány ***** válasza:
0%
Szalutálnak? :)
2013. okt. 23. 20:15
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha valóban a szalutálásra gondolt a kérdező, akkor javaslom, hogy használjon olyan szavakat, amelyeket ismer. Például: tisztelgés, tisztelegnek.
2013. okt. 23. 20:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy elírtam, de látom nem okozott gondot, hogy megértsétek a kérdést, szóval egész nyugodtan válaszolhattok is rá, ahelyett, hogy a hibát keresitek mindenben.
2013. okt. 23. 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Ted meg robin talalta ki ezt a hulyeseget, aztan kesobb a tobbiek is atvettek.

lenyeg annyi, hogy elobeszedben ha elhangszik egy olyan szo ami katonai rangot is takar, akkor SZALUTALNAK, es elismetlik a szot hangsulyozva hogy mit is kaptak el a beszelgetesbol.

Pl

private Conversation - private (kozlegenyt)

general situation -general (tabornok)

hirtelen nem jut eszembe melyikben, de volt egy resz ahol ezt ted elmagyarazza

2013. okt. 24. 11:37
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, ment a zöld kéz, a többieknek a piros
2013. okt. 24. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:
hogy lehet valaki ennyire pokhendi?! egyebkent is, ki nezegeti, hogy milyen "kezeket" osztogat barki is.. es igen, csak azert irtam, hogy beled kossek
2013. nov. 17. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!