Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak szerintem nagyon vontatot...

Csak szerintem nagyon vontatott és kiábrándító a HIMYM 9. évada?

Figyelt kérdés
Érdekel mi lesz anyuval, ezért nézem még mindig, de csak nem erre építkeznek. Ez a 9x5-ös rész is mi volt? Értem én, hogy fárad a sorozat, de ennyire azért nem kéne leépíteni...

2013. okt. 16. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Eddig csak az első két részt láttam az utolsó évadból, de nekem se jött be.

Én a 6. évad végén kaszáltam a sorozatot, de a hétvégén gondoltam elkezdem a 9.-et mert érdekel a vége. Hát erős a gyanúm, hogy majd csak az utsó 1-2 részt fogom lepörgetni majd, hogy tudjam mi a vége...

2013. okt. 16. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Eddig nagyon gyenge sajnos. Nem tudom miért kell egyáltalán, már az 5. részen keresztül húzni ezt az esküvőt. Nagyon unalmas már.
2013. okt. 16. 22:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen eléggé vontatott :/ mondjuk én még nem láttam az új részt de, tény és való hogy ezzel csak az időt húzzák. már nem is olyan vicces mint régen :/ persze,persze ellőnek benne pár poént,de az első pár évad sokkal jobb volt (persze ez csak saját vélemény!)
2013. okt. 16. 22:14
 4/8 A kérdező kommentje:
én a hatodik évadot még jónak tartottam, aztán a hetedik évadra átfordult kicsit drámába az egész. szomorú, hogy már nincs meg a feelingje az egésznek, pedig nagyon szerettem :( remélem, hogy ez a hétfői rész volt a mélypont, innen már csak felfele.
2013. okt. 16. 22:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Az 5. rész valóban nagyon gyenge volt. Én már régóta csak Barney és Robin miatt nézem. Nagyon jók együtt és érdekel hogy mi lesz velük. Egyébként az egész 9. évad az esküvőn fog játszódni. Valós időben egy hétvégén.
2013. okt. 17. 17:59
 6/8 anonim válasza:

Igen...Írtam volna ha nem olvasom el a korábbi válaszokat, szerintem egyátalán nem vontatott csak mindenki azt várja hogy: 1-20 percig humor legyen/elkezdődjön az esküvő/Ted megismerje az anyát/vége legyen mert már nem érdekli csak megnézi mert ennyi évadot végig nézett és érdekli a vége ( ami szerintem szánalmas, mert ha érdekel akkor végignézed az összes részt ha nem akkor ne azért nézd meg az utolsó 2 részt hogy legyen valamiféle lezárása számodra)

Valamint lehet hogy kell némi érzelmi fejlettség hogy értékelni tud pl. A

2013. nov. 12. 21:51
 7/8 anonim válasza:
Még én vagyok csak lenyomtam na szóval lehet hogy kell némi érzelmi fejlettség hogy értékelni tud pl. a Világítótorony című részt.
2013. nov. 12. 21:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Mivel a sorozat elméletileg egy sitcom, azt hiszem jogosan várnám el, hogy 1-től 20 percig, legalább tudjak valamin nevetni. Nem kell ehhez semmiféle érzelmi fejlettség, csak nem az szoktam meg a sorozattól, hogy folyamatosan megy a lelkizés. Nem az a bajom, hogy vagy benne, hanem az hogy már túlságosan átbillent a mérleg nyelve. Ha valami nyálas sorozatot akarok nézni, akkor keresek valami dél-amerikai sorozatot és nézem azt.
2013. nov. 16. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!