Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az RTL Most! -on miért nem...

Az RTL Most! -on miért nem tudok szinte semmilyen se videót lejátszani, se Silverlight-tal, se akármilyen böngészővel?

Figyelt kérdés

Google Chrome-ot használok, és fel van telepítve a Silverlight 5. Már frissítettem is mindkettőt. Próbáltam lejátszani Internet Explorerben és FireFox-ban is. És egyik megoldás se működött...

Mindannyiszor vagy fekete képernyő fogad /mindössze a bal alsó sarokban az RTL Most logó van és ennyi/, vagy kiírja többnyire a 3222-es hibaüzenetet, vagy néha-néha nagy nehezen elindítja a videót, de akkor meg állandóan bufferel...

Eddig szinte mindig működött, ma jelentkezett ez. Már legalább 2 órája nem működik. Egy dolgot sem tudok értelmesen megnézni. Mi lehet a baj? Szerverhiba talán? Bár fura, hogy az ilyen sokáig tart...

2013. okt. 23. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez van. Valószínűleg nem miattunk van akkor.. Biztos megcsinálják.
2013. okt. 23. 17:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nekem már lejátssza!:) Gyorsan megnézem a bk-t.. xD
2013. okt. 23. 19:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Nekem is jó lett. Én is megnéztem a BK-t, utána meg az Éjjel-Nappal Budapestet is. :DDDDDD
2013. okt. 24. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!