Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az American...

Mi a véleményetek az American Horror Storyról?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy mennyire fosatós, érdekes-e, meg ilyenek. A nagyon horror sztorikat nem szeretem, utálok nagyon félni, de elég érdekesnek tűnik ez a sorozat.

15/L

2013. okt. 18. 15:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem is hogy fosatós, inkább borzongató.
2013. okt. 18. 15:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom:) Az első évad annyira nem jött be a 2. és most megy a 3. szerintem szuper. De hát ízlések és pofonok. Mondjuk az ilyen véres marcangolós jelenetekért én sem vagyok oda, de megnézem mert érdekes. Külön tetszik, hogy ugyanazok a szereplők vannak szinte mind a 3 évadban de más szerepben. Van itt minden szellem, boszorkány ufó, amit csak szeretnél :) Egyébként szerintem nem kifejezettem az a fosatós sorozat, persze van pár olyan jelenet, de nem igazán erre megy rá a készítő én úgy gondolom. Bár nem vagyunk egy korosztály, lehet 15 évesen ha megnézem fosatós, de már horror fanként megedződtem:)
2013. okt. 18. 15:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk én a zombikkal vagyok úgy, hogy képtelen vagyok megijedni tőlük. Na majd még meglátom, bepróbálkozom az első résszel. :D Köszi mindkettőtöknek!
2013. okt. 18. 15:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is 15 vagyok, imádom. A második évad nem jött be annyira, de az elsőt meg most a harmadikat nagyon szeretem. Szerintem ez nem nagyon horror, eddig egyszer sem féltem, inkább csak gusztustalan, meg ilyen "mi a jó franc történik miért why would you do that" érzésem van, meg persze vannak véres-marcangolós részek és elmebeteg emberek :D De szerintem érdekes, különleges. Egyáltalán nem vagyok félős, de szerintem az AHS nem a horrorra megy, inkább gore meg kicsit pscyho.
2013. okt. 18. 15:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen nézd meg, a harmadik legjobb sorozat amit valaha láttam/nézek a Trónok harca meg a Breaking bad után. Remek színészi alakítás, csavaros, igzi story, meg az egésznek van egy különleges, nyomasztó hangulata, amit imádok. Egyszóval színvonalas, megéri nézni. Amúgy meg inkább bizarr, mint ijesztő.
2013. okt. 18. 19:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Most tartok a harmadik résznél, kezdem egyre pszichobbnak érezni magam... :D
2013. okt. 18. 19:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Az első két évad nagyon nyomasztó és egyedi hangulattal bír, de mindkettő félrecsúszik a végére. Mindenesetre megéri követni, mert nem nagyon készítenek ennyire nívós és eredeti horror-sorozatot.
2013. okt. 18. 23:33
 8/9 ez-meg-az ***** válasza:
én nagyon szeretem, az első évadot végig láttam, most nézem a 2-at. Nem olyan ijesztő, inkább beteg, pszichopata :D
2013. okt. 19. 10:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Hat szerintem nemijeszto, neha inkabb bizar. Nem vagyok nagy horror rajongo, oszinten csak ankort lattam eddig , inkabb sorozatokat nezek es ez az elso helyen van kozottuk. Nagyon egyedi es sosemunalmas. Es minden van benne. Szoszerint minden. Most nezem a masodil evadot es a szinvonal csak nott. Mindenkep.meger egy probat. Ne lepodj meg ha az elso harom reszig kaosz, kesobb kitisztul.
2013. okt. 19. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!