Mi a véleményetek az American Horror Storyról?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy mennyire fosatós, érdekes-e, meg ilyenek. A nagyon horror sztorikat nem szeretem, utálok nagyon félni, de elég érdekesnek tűnik ez a sorozat.
15/L
2013. okt. 18. 15:45
1/9 anonim válasza:
Nem is hogy fosatós, inkább borzongató.
2/9 anonim válasza:
Én imádom:) Az első évad annyira nem jött be a 2. és most megy a 3. szerintem szuper. De hát ízlések és pofonok. Mondjuk az ilyen véres marcangolós jelenetekért én sem vagyok oda, de megnézem mert érdekes. Külön tetszik, hogy ugyanazok a szereplők vannak szinte mind a 3 évadban de más szerepben. Van itt minden szellem, boszorkány ufó, amit csak szeretnél :) Egyébként szerintem nem kifejezettem az a fosatós sorozat, persze van pár olyan jelenet, de nem igazán erre megy rá a készítő én úgy gondolom. Bár nem vagyunk egy korosztály, lehet 15 évesen ha megnézem fosatós, de már horror fanként megedződtem:)
3/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk én a zombikkal vagyok úgy, hogy képtelen vagyok megijedni tőlük. Na majd még meglátom, bepróbálkozom az első résszel. :D Köszi mindkettőtöknek!
2013. okt. 18. 15:54
4/9 anonim válasza:
Én is 15 vagyok, imádom. A második évad nem jött be annyira, de az elsőt meg most a harmadikat nagyon szeretem. Szerintem ez nem nagyon horror, eddig egyszer sem féltem, inkább csak gusztustalan, meg ilyen "mi a jó franc történik miért why would you do that" érzésem van, meg persze vannak véres-marcangolós részek és elmebeteg emberek :D De szerintem érdekes, különleges. Egyáltalán nem vagyok félős, de szerintem az AHS nem a horrorra megy, inkább gore meg kicsit pscyho.
5/9 anonim válasza:
Mindenképpen nézd meg, a harmadik legjobb sorozat amit valaha láttam/nézek a Trónok harca meg a Breaking bad után. Remek színészi alakítás, csavaros, igzi story, meg az egésznek van egy különleges, nyomasztó hangulata, amit imádok. Egyszóval színvonalas, megéri nézni. Amúgy meg inkább bizarr, mint ijesztő.
6/9 A kérdező kommentje:
Most tartok a harmadik résznél, kezdem egyre pszichobbnak érezni magam... :D
2013. okt. 18. 19:03
7/9 anonim válasza:
Az első két évad nagyon nyomasztó és egyedi hangulattal bír, de mindkettő félrecsúszik a végére. Mindenesetre megéri követni, mert nem nagyon készítenek ennyire nívós és eredeti horror-sorozatot.
8/9 ez-meg-az válasza:
én nagyon szeretem, az első évadot végig láttam, most nézem a 2-at. Nem olyan ijesztő, inkább beteg, pszichopata :D
9/9 anonim válasza:
Hat szerintem nemijeszto, neha inkabb bizar. Nem vagyok nagy horror rajongo, oszinten csak ankort lattam eddig , inkabb sorozatokat nezek es ez az elso helyen van kozottuk. Nagyon egyedi es sosemunalmas. Es minden van benne. Szoszerint minden. Most nezem a masodil evadot es a szinvonal csak nott. Mindenkep.meger egy probat. Ne lepodj meg ha az elso harom reszig kaosz, kesobb kitisztul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!