A K-pax című filmben tényleg idegen lény volt, vagy csak bolond az az ember?
Az egy olyan film,ahol rád van bízva a vége.
Két féleképpen lehet értelmezni.
Köszönöm a válaszokat! Azért kérdeztem, mert nem tudtam eldönteni.
Az első verzióban, ha fénylény volt, aki megszállta annak a férfinek a testét és a végén visszatért a bolygójára azzal a nővel együtt. A film elején elmondta, hogy ő azért ebben az emberi formában van itt jelen, mert a Földön így tud létezni. De akkor az ő bolygóján más körülmények lehetnek, és az, akit elvitt magával, hogyhogy emberi formában ment vele?
A második verzió, hogy tudat alatt tudta, mikor fog annyira bekattani, hogy teljesen magába roskad, katatón állapotba kerül. Esetleg a rögeszméje, a története a katatón állapotában is folytatódott a fejében, mert azt képzelte, hogy visszatért a bolygójára. A "kiválasztottja" az utazásra meg megszökött.
A harmadik verzióban bevettek valamit, ő katatón állapotba került, az "útitársa" nem, de megszökött.
Elég sok utalás van az első verzióra, de elég sok cáfolat is. Például sokat tudott arról a rendszerről, ahonnan állítólag jött, de kiderítették róla, hogy egy művelt, okos ember lehetett, esetleg rájöhetett magától is arra, amire később a tudósok is. Nem hatottak rá a gyógyszerek, de ez lehetett a nagy testi ereje, erős szervezete miatt. Engem az bizonytalanított el, amikor vendégségben volt az orvosnál és a beindult öntözőrendszer hatására teljesen bekattant. Vagy lehet, hogy keveredtek a gazdatest és az ő emlékei?
Hasonlított a történet a Fiú a Marsról című filmre, csak ott a végén egyértelműen kiderült, hogy a gyerek csak képzelődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!