Castle vagy Mentalista?
Mind kettőt szeretem, de a Mentalista jobb legfőképpen RJ miatt, meg mert Jane okos meg vicces, Castle egy vicces idióta ami nem rossz de a Mentalista jobb.
Azt nem értem krimi létére mért kell ennyit nyálazni a Castle-ben, megértem h összejöjjenek h a tini csajok is odalegyenek de mért kell ennyire túllihegni?
A mentalistában nem nyálaznak ennyit, csak egy kicsit annyi meg kell is bele.
így több mit egy év múlva :D az utolsó válszoló vagyok
még mindig a Mentalista, igaz ha a Red John rész kicsit szánalmas volt (*köhömm* Van Pelt az ablakba veri a fejét részek...*khömmm* semmi sem derült ki RJ-ról...), de úgy egészében a Mentalistát azért nézem h mert szeretem Jane személyiségét, lenyűgöző ember, nagyon okos és vicces
Castle meg, persze vicces és igen, nem egy síkhülye sőt gyakran nagyon okos, de nem olyan lenyűgözően, tudod olyan wow! *mastermid*
szóval ezért a Mentalista, de a Castlet is nagyon bírom (főleg h vége a Mentalistának :'( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!