Valaki emlékszik még a Marsupilami című rajzfilmsorozatra?
Figyelt kérdés
A 2000-es években ment a Minimaxon,később a TV2-n.Francia sorozat volt,az első évada 1993-ban,a második 2003-ban készült.
Egy furcsa,sárga állatról szólt,aki a 2.évadban egy családhoz került.
Szerintem klasszikus sorozat,mindenkinek látni kell,0-99 éves korig.
2013. okt. 13. 15:50
1/8 anonim válasza:
még anno általános iskolából emlékszem rá, de akkor is utáltam mint a szart
2/8 anonim válasza:
Emlékszem rá. A legbutább mese ami akkoriban ment. Manapság is csak a Dóra a felfedező előzi meg az agypusztításában.
3/8 anonim válasza:
Haha,én emlékszek, '95-ös vagyok.
Annyira nem rajongtam érte. :)
4/8 anonim válasza:
A 90-es évek végén láttam először, akkor utáltam, vagy csak érthetetlenül buta (pl. amikor elkerül valami olimpiára, ahol krumplit vagy mit eszik és azzal veszik rá, hogy versenyezzen) vagy nagyon szomorú (amikor elkerül a városba és annyira honvágya lesz, hogy még az erdei ellensége, a tigris is szép emlék neki) részei voltak, viszont később 2004 körül adták a Minimax-on azt a második évadját, amiben az az ember család a dzsungel mellé költözik, hogy tanulmányozhassa a Marsupilamikat, az már jobban tetszett.
5/8 anonim válasza:
Igen. Nem volt a kedvencem, de azért szerettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!