Emlékszik valaki a "Hármas járőr" című rajzfilmsorozatra?
Kb 10 éve adták asszem a TV2-ben, hétvégén reggel, azóta nem hallottam róla.
Arra már nem emlékszem, hogy mi történt benne, csak hogy sok vicces része volt, az eredeti címét se tudom. Sajna a Googlenak összesen két értelmes magyar találata volt róla: az egyik a rajzfilmekkel foglalkozó dokumentum, amiben szerepel a címe, a másik ezen az oldalon a "humor" kategóriában egy kérdés, ahova vki beírta a főcímzene szövegét. Ennek örülök is, mert régen nem értettem a szöveget, de emlékeztem a dallamára.
Állatok voltak a szereplők. A főszereplő egy rendőr trió volt, a tagjai egy hatalmas szürke egér vagy hörcsög, egy "Kármen" nevű fehér róka(?), a harmadik tagot nem tudom.
Ti mire emlékeztek belőle, esetleg tudjátok az eredeti címét?
Ha rákeresel a címre a gugliban, kijön a szöveg ezen az oldalon.
A főcíme asszem az volt, hogy egy sarkára állított négyzet alakú táblán volt egy angol szó, meg egy 3-as, gondolom ez az eredeti címe.
emlékszem rá, nagy kedvencem volt! Sajnos semmit nem találtam róla neten :(
a harmadik egy kutya volt ha jól emlékszem.
nekem csak annyi rémlik, h:
Hármas járőr, minden nyomot kifüstöl.
sziasztok :) nekem is nagy kedvencem volt ez a rajzfilm, nem tom érdekel-e még a válaszom
a film eredeti címe "patrol 03 / patrouille 03"
sajnos én is nagyon kevés anyagot találtam róla, pedig eléggé szerettem, de itt egy link:
Kösz, ez sokat segített! A google-ban már én is próbáltam, hogy "patrol 3", de ezek szerint 03.
Amit linkeltél, az itt nem jelenik meg, de a cím alapján találtam pár képet róla, és a főcímet eredetiben. Mondjuk tényleg nem túl híres, mert még a francia Wikipédián sincs róla cikk...
A trió nevei: Shorty, Wilfried és Carmen.
Wilfried az egér, neki is emlékeztem a nevére, csak nem tudtam, hogy kell írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!