Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Emlékszik valaki a "Hármas...

Emlékszik valaki a "Hármas járőr" című rajzfilmsorozatra?

Figyelt kérdés

Kb 10 éve adták asszem a TV2-ben, hétvégén reggel, azóta nem hallottam róla.

Arra már nem emlékszem, hogy mi történt benne, csak hogy sok vicces része volt, az eredeti címét se tudom. Sajna a Googlenak összesen két értelmes magyar találata volt róla: az egyik a rajzfilmekkel foglalkozó dokumentum, amiben szerepel a címe, a másik ezen az oldalon a "humor" kategóriában egy kérdés, ahova vki beírta a főcímzene szövegét. Ennek örülök is, mert régen nem értettem a szöveget, de emlékeztem a dallamára.

Állatok voltak a szereplők. A főszereplő egy rendőr trió volt, a tagjai egy hatalmas szürke egér vagy hörcsög, egy "Kármen" nevű fehér róka(?), a harmadik tagot nem tudom.

Ti mire emlékeztek belőle, esetleg tudjátok az eredeti címét?

2010. júl. 15. 21:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csak a főcímzenéből rémlik valami...jó régen volt!
2010. júl. 16. 08:54
 2/11 A kérdező kommentje:

Ha rákeresel a címre a gugliban, kijön a szöveg ezen az oldalon.

A főcíme asszem az volt, hogy egy sarkára állított négyzet alakú táblán volt egy angol szó, meg egy 3-as, gondolom ez az eredeti címe.

2010. júl. 16. 22:25
 3/11 anonim válasza:

emlékszem rá, nagy kedvencem volt! Sajnos semmit nem találtam róla neten :(

a harmadik egy kutya volt ha jól emlékszem.

nekem csak annyi rémlik, h:

Hármas járőr, minden nyomot kifüstöl.

2010. aug. 12. 08:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor jól rémlett, hogy volt benne egy kutya is... :-) Esetleg emlékszel valamelyik szereplő nevére? Mert én csak a Kármenre (eredetiben gondolom Carmen) meg a "Pamela kapitány"-ra, de ezek a nevek alapján nem lehet találni semmi külföldi anyagot.
2010. aug. 13. 21:21
 5/11 anonim válasza:
100%

sziasztok :) nekem is nagy kedvencem volt ez a rajzfilm, nem tom érdekel-e még a válaszom

a film eredeti címe "patrol 03 / patrouille 03"

sajnos én is nagyon kevés anyagot találtam róla, pedig eléggé szerettem, de itt egy link:

[link]

2010. aug. 17. 02:00
 6/11 A kérdező kommentje:

Kösz, ez sokat segített! A google-ban már én is próbáltam, hogy "patrol 3", de ezek szerint 03.

Amit linkeltél, az itt nem jelenik meg, de a cím alapján találtam pár képet róla, és a főcímet eredetiben. Mondjuk tényleg nem túl híres, mert még a francia Wikipédián sincs róla cikk...

2010. aug. 18. 16:12
 7/11 A kérdező kommentje:

A trió nevei: Shorty, Wilfried és Carmen.

Wilfried az egér, neki is emlékeztem a nevére, csak nem tudtam, hogy kell írni...

2010. aug. 18. 16:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Patrol 03
2013. febr. 12. 20:20
 9/11 anonim válasza:
A főcímdal valahogy így ment: "Három őszinte és okos arc, kedvencük a közel harc. Nem túl szépek, de egy csapat, ha baj van rájuk számíthatsz. Vakundok professzor nagy ravasz, neki Pamela kapitány jól falaz..." Nézzétek el, ha tévedek. 33 évesen csak ennyire emlékszem belőle. :D
2021. febr. 12. 11:49
 10/11 SasukeMilo ***** válasza:
Hogyne emlékeznék?! Ha tudnátok, mióta próbálom gyűjteni ezt is meg a többi régi jó rajzfilmsorit, amiket anno a Tv2-matiné, Kölyökklub, Disney-klub, Fox Kids/Jetix, Cartoon Network és még talán a Nick (bár azt nem annyira követtem) sugárzott... most meg mi van? Alig vetítik valahol ezek közül valamelyiket, ráadásul a netről se lelhető fel, csak egy részük. Ebből konkrétan csak angolul találtam epizódokat + az intro-t, de magyarul még azt sem sajnos. Azért nem adom fel, hátha egyszer ráakadok pl. erre :)
2021. jún. 21. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!