Emlékszik valaki a "Hármas járőr" című rajzfilmsorozatra?
Kb 10 éve adták asszem a TV2-ben, hétvégén reggel, azóta nem hallottam róla.
Arra már nem emlékszem, hogy mi történt benne, csak hogy sok vicces része volt, az eredeti címét se tudom. Sajna a Googlenak összesen két értelmes magyar találata volt róla: az egyik a rajzfilmekkel foglalkozó dokumentum, amiben szerepel a címe, a másik ezen az oldalon a "humor" kategóriában egy kérdés, ahova vki beírta a főcímzene szövegét. Ennek örülök is, mert régen nem értettem a szöveget, de emlékeztem a dallamára.
Állatok voltak a szereplők. A főszereplő egy rendőr trió volt, a tagjai egy hatalmas szürke egér vagy hörcsög, egy "Kármen" nevű fehér róka(?), a harmadik tagot nem tudom.
Ti mire emlékeztek belőle, esetleg tudjátok az eredeti címét?
Hogy befejezzem a főcímdalt az utókor számára. :D
Három őszinte és okos arc, kedvencük a közel harc. Nem túl szépek, de egy csapat, ha baj van rájuk számíthatsz. Vakundok professzor nagy ravasz, neki Pamela kapitány jól falaz. Vermet ás a járőrnek a két gonosz, de minden hiábavaló, veszít a rossz. Hármas járőr, minden piti bűnözőt kifüstöl. Hármas járőr, a törvény és a ... mindig győz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!