Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek egy esti mozimarat...

Szerintetek egy esti mozimaratonhoz mik lennánek a legjobb filmek?

Figyelt kérdés
pl: akció vigjáték.... de ne irjatok horrort kérlek

2013. okt. 12. 23:38
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

EZ egy szép kritika a válaszommal szemben.

De még mindig tartom az "ízlések és pofonok" dolgot, neked ez, nekem az. Annyiban igazad van, hogy jobb lenne, ha értékesebb filmek tetszenének az átlag embernek, de hát ez van. Nem mindenki egyforma és ettől szép a világ. Ha mindenkinek ugyanolyan filmek tetszenének, akkor a világ egy nagyon unalmas hely lenne. Köszönöm a válaszod, és azt is, hogy nem ellenem irányult, hanem a színész megfelelő kritikáját hallottam.

Amiért elővettem a kevésbé kedves énemet, az, hogy úgy beszéltek velem mint egy nagyon ostoba kutyával. Illetve a kritikát véletlenül se tartalmazó beszólást még az elejéről kicsit nehezményeztem.

2013. okt. 13. 22:35
 22/32 anonim ***** válasza:
A Másnaposok hulladék, még csak el se mosolyodtam rajta. Illetve életem legrosszabb filmjeinek tartom még a Ted-et, és A diktátort. Pedig nagyon beharangozták mind a kettőt, de engem kifejezetten taszított. Főleg a Ted-ben a szőnyegre fekáliázós jelenet. Az kiütött.
2013. okt. 13. 22:37
 23/32 anonim ***** válasza:
43%

Köszönöm a felvilágosítást. Bár értelme nem volt, mivel a sznobizmus szónak 100 és 100 más-más definícióját találhatod meg az interneten.

Az én olvasatomban a filmsznob az az ember, aki teljesen irracionális indokokkal emeli a saját ízlését a többi ember ízlése fölé. Aki olyan filmeket "szeret", amiket nem is ért, esetleg un is, de mégis azt hangoztatja, hogy neki ez és ez a kedvenc filmje, csak azért, hogy egy bizonyos réteghez tartozhasson, vagy úgy érezze, hogy hozzájuk tartozik. Ez egyáltalán nem igaz rám.

Valóban nem vagyok filmművész, se filmszakértő. De tájékozott vagyok filmek terén.

Személyes ismerőseimet soha nem aláztam meg azért, mert nem annyira jártasak a filmművészetben, ahogy veled sem tettem, de mikor úgy beszélsz dolgokról, hogy fogalmad sincs róla, akkor leírom a véleményem.

Azt írtam a proli srácnak, hogy nem vagyunk egy szinten. Ezt vita terén értettem. Mikor valaki "Dán barátok közttel, ember, öreg" és hasonló maflaságokkal dobálózik, nem is beszélve a töménytelen mennyiségű smile-ról, akkor azt érzem, hogy nem akarok egy 11 évessel vitatkozni.

Benned meg lett volna a potenciál arra, hogy egy viszonylag normális hangnemű vitát folytassunk, normális érvekkel, amire a barátunk nyilvánvalóan nem képes. Persze a sz.r ember kijelentésed után nyilvánvalóvá vált, hogy arra a minimális tiszteletre se vagy méltó amit privátban megadtam.

2013. okt. 13. 22:44
 24/32 anonim ***** válasza:
Privátban lehet adtál talán egy bolhatappancsnyit, de irtózatos módon beszélsz velem. Én nem tisztellek, te nem tisztelsz. Szerintem zárjuk le.
2013. okt. 13. 22:47
 25/32 anonim ***** válasza:
43%

Gyönyörű ahogy itt előadod a kedves, udvarias, szolid lányt, privátban meg ocsmányul beszélsz.

Ki előtt játszod meg magad?

2013. okt. 13. 23:02
 26/32 anonim ***** válasza:
Bántottál így bántottalak. Alantas emberi tulajdonság, ezért elnézés kérek. Már megnyugodtam.
2013. okt. 13. 23:40
 27/32 anonim ***** válasza:

Áh, látod épp erről beszéltem. Erről a fellengzős, és enyhén szólva idegesítően lenéző stílusról amivel előadod magad.

"Személyes ismerőseimet". Megértelek, hogy nem azt írtad "barátaim", mert olyan valószínűleg neked egy darab sincs, maximum képzeletbeli. A smiley-kkal pedig töröld ki a sza'ás után is csillogó seggedet... öreg. :D

2013. okt. 14. 00:27
 28/32 anonim ***** válasza:

Azok után amit itt előadtál, miért csodálkozol bármiféle stíluson?

Azért nem mondom azt, hogy a barátaimat, mert a barátaimat nyilvánvaló, hogy nem bántom meg ilyesmivel.

Számodra ez újfent magas volt. Szánlak.

2013. okt. 14. 00:35
 29/32 anonim ***** válasza:
A felszólalásom előtt is tenyérbemászóan idegesítő voltál.
2013. okt. 14. 00:40
 30/32 anonim ***** válasza:
Az már nem az én hibám, hogy a kifinomult telepi ízlésednek nem felel meg az, hogy nem toldom meg minden mondatomat egy b*zdmeggel. Sajnálom.
2013. okt. 14. 01:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!