Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ismer itt Magyarországon...

Ismer itt Magyarországon valaki Kamen Rider sorozatokat?

Figyelt kérdés
Kamen Rider meg más tokusatsu sorozatok fanja vagyok,de nem kapok senki más Magyart,aki ismeri az ilyen sorozatokat...

2013. okt. 10. 20:40
 1/4 anonim válasza:
Jó látni, hogy nem vagyok teljesen egyedül, én elég sok mindenben otthon vagyok Toku terén. Super Sentai, Kamen Rider, Metal Hero, Space Sherrif, amit akarsz!
2014. febr. 3. 18:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Az igen!Én már el voltam keseredve,hogy magyarországon egyedül vagyok tokusatsu terén.Amúgy,tudtommal a Space Sheriff meg a Metal Hero ugyan az,nem?
2014. máj. 18. 17:23
 3/4 anonim válasza:
Csak úgy véletlenszerűen beírtam a Google-ba, hogy Kamen Rider és Magyarország, erre ezt a gyakori kérdésekes kérdést adta ki. WOW Én is azt hittem, hogy nekem mond csak valamit ebben a kis országban, hogy Tokusatsu. Jee, tévedtem. Tudom, régi a poszt, de nem akarnánk Facebookon felvenni a kapcsolatot? Jó lenne, ha nemcsak magamban örömködnék, ha kijön egy újabb Kamen Rider, Super Sentai, Ultraman epizód. :D
2016. jan. 2. 21:07
 4/4 PegasitterAnime ***** válasza:
én is ismerem kamen rider-ot csak az baj hogy nincsenek fönt a részek magyar felirattal :(
2020. máj. 15. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!