Gyönyörű, sírós film? Valami nem megszokott?
Figyelt kérdés
TUdnátok mondani ilyen filmeket?? Ahogy nézem az ilyen kérdéseket, szinte mindenhol ugyan azt találom: Kedves John!, Szerelmünk lapjai, Séta a múltba, Keith...esetleg valami más? Nem muszály, hogy romantikus legyen (lehet persze az is), és nem muszály Ameriainak lennie. Valami megható.2013. okt. 4. 18:22
1/10 anonim válasza:
Egy filmet konnyeztem meg eddig egesz eletemben, a Freedom Writers-t (nem tudom sajnos magyarul a cimet).
2/10 anonim válasza:
Talán a Hacsi-A leghűségesebb barát, esetleg A zongorista,ha az ilyen holokausztos filmeket bírod. És vannak amik nem olyan sírosak, de nagyon megható: pl. az Életrevalók, Gladiátor, Suttogó, A boldogság nyomában. :)
3/10 anonim válasza:
Az Életrevalók nagyon jó!
Forrest Gump
A nővérem húga
Emlékezz rám
Hét könnyeztem már a Gyűrűk urán meg a Star treken is, de nem hiszem, hogy az ez a kategória :)
4/10 anonim válasza:
Nevem Sam, hihetetlenül megható film.
5/10 anonim válasza:
Emlékezz rám
Most jó
Nővérem húga
Fogságban
Elcserélt életek
Utolsó dal
Vizet az elefántnak
Szerencsecsillag
Fogadom
Ne engedj el!
Az élet háza
Szavak titkos élete
Híd Terabíthia földjére
Osztály
Menedék
Az élet nélkülem
7/10 anonim válasza:
Halgass a szívedre
A nővérem húga
Bakancslista
A lehetetlen
8/10 anonim válasza:
Csillagainkban a hiba!!!!!!!!!!!!!!!! <333333333
9/10 anonim válasza:
Én a Szerelmünk Lapjain, a Csillagainkban a hibán sírtam nagyon. A Titanic, Forest gump, Keith.. ezek is jók
10/10 anonim válasza:
A lehetetlen c. film. Szomorú sírós film de gyönyörű a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!