Az emberi százlábú. Miért vágják föl a szájukat és a térdüket?
Figyelt kérdés
Megakarom nézni a filmet de mindehol azt olvasom,hogy nagyon gusztustalan és ezért lemondtam róla, de az érdekelne, hogy miért csinálja ezt velük és még néhány érdekességet ha tudtok...2013. okt. 4. 17:49
11/18 anonim válasza:
Szóval kérdésedre válasz: Azért ütik ki a fogaikat az embereknek hogy hozzá tudják varni a segget a szájhoz térd szalagot is azért vágják el hogy 4-kézláb tudjanak menni. Amugy ha értelmes ép egészséges nő vagy akkor tényleg ne nézzd meg mert ooolyan UNDORITOOOO!! pedig én birom a horrort de ez.... na mindegy remélem értelmes a kérdésem:D
12/18 A kérdező kommentje:
értelmesnek értelmes, de már rájöttem, hogy nem bíroma horrort, és avértől is elájulok, szóval hanyagolom inkább :DDdd
2014. ápr. 3. 16:31
14/18 anonim válasza:
13 éves lány vagyok és imádtam. Nyugodtan nézd meg. Igen, undorító, nagyon beteg, de túl fogod élni. Az 2. rész nem vészes, de ha nem bírod, a 2.-at semmiképp ne nézd meg.
15/18 anonim válasza:
*bocsi: Az 1.rész nem vészes. Félreírtam.
16/18 counter válasza:
outlast,outlast whistleblower volt a legundoritóbb dolog az életemben
17/18 anonim válasza:
Akkor a south park egyik reszeben ezt paodizaltak ertem!!!!
18/18 anonim válasza:
Én végig röhögtem őket. és mindjárt itt a 3. rész, ami az előzetes szerint még betegebb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!