Az emberi százlábú. Miért vágják föl a szájukat és a térdüket?
nézd meg wazze, ne legyél punci
még senki se halt bele, hogy megnézte
Őszinte leszek.Semmi extra dolog nincs a filmben,én láttam és szerintem nagyon túl van dramatizálva.
A szájukat azért vágják föl mert csak úgy képesek megoldani,hogy az előtte lévő seggéhez tudják varrni.A térdükből meg azért vágnak ki egy darabot,hogy ne tudjanak felállni,csakis négykézláb legyenek képesek közlekedni,pont úgy mint a kutyák.
Sokat nem veszítesz vele ha kihagyod,semmi extra a film ami túl van lihegve. Kis tizenéveseknek persze jó mert fel lehet vágni azzal,hogy ők megnézték de aki már sok igazi jó horror filmet látott annak meg se kottyan,sőt röhögve megnézi.
Amúgy itt egy kritika róla.Szerintem elég reális képet fest arról,hogy mennyire túl van értékelve a film .
Szerintem se nagy cucc, inkább beteg és gusztustalan, de láttam már sajnos betegebbet és gusztustalanabbat. Nem néztem végig, nem rajongok az ilyesfajta filmekért, plusz előtte ettem :D
De szerintem nézhetsz ennél normálisabb horrort is.
DE célzás volt :DD csak neked
csak most :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!