Ki látta már a " démonok között"-et?
Figyelt kérdés
véleményetek a filmről?.:) holnap ezt a filmet nézzük osztálykiránduláson:)2013. okt. 3. 19:00
1/5 anonim válasza:
Egy haverom azt mondta megnézték, de elaludt rajta :D bár ő egy horror filmtől se fél, azért ez biztató :DD
nekem mondjuk az előzetes alapján parázósnak tűnik, úgyhogy biztos meg fogom nézni :) barátnőim meg félnek a horrortól, ezért egyedül maradtam.. xD
2/5 A kérdező kommentje:
megnéztük, hát,, végigsikítoztam a filmet:D de jó volt azért :)
2013. okt. 4. 18:41
3/5 anonim válasza:
Barátnőm is megnézte :D konkrétan majd' meg halt közbe :D
azt mondta soha többé horror film xD
4/5 anonim válasza:
Szia!
Én megnéztem a barátnőmmel,de nagyon ijesztő volt....Elvileg igaz történeten alapul a film,de nem lehet tudni.Ennek ellenére én elhiszem,mert eléggé igaznak bizonyul.
És még azt szeretném megkérdezni,hogy osztálykiránduláson hogyan néztétek meg,amikor szerintem TV sincs,meg a tanárok ezt megengedik hogy megnézzetek egy ilyen ijesztő horror filmet?
5/5 A kérdező kommentje:
Moziba neztuk,es 16karikas:) 18ast nem nezhettunk,12,16ost igeen
2014. jan. 1. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!