Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok a Breaking Bad...

Mit gondoltok a Breaking Bad sorozat utolsó részéről?

Figyelt kérdés
Hogy tetszett az egész sorozat?

2013. szept. 30. 20:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Zseniális volt az utolsó rész, méltó befejezéssel, és az egész sorozat is, komolyan, szavakat nem találok rá. Iszonyatosan sajnálom, hogy vége.... Ilyen színészi játékot, mint Bryan Cranston-é, nem mindennap látni... de mindenki nagyon jó volt. Nem semmi volt ez a karakterfejlődés.

Tuti le fogom darálni nemsokára újra az egészet! Amikor vége lett az utolsó résznek, megnéztem utána az első évad első részét, de jó volt :)

2013. okt. 14. 12:04
 12/16 anonim ***** válasza:
33%
Én részben azért néztem meg a sorozatot, mert mindenki elvolt szállva,h milyen jó vége lett. Sztem átlagos lett a vége. Walt kihúzza a családot a szarból, megöli a nácikat meg Lydiát, Jesse szabad lesz, ő meg meghal. De am összességében tetszett a sorozat, csak ami nagyon nem, az Mike halála.
2013. nov. 5. 01:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Előző két kommentált, ha Hank nem találja meg W. W. könyvét akkor happy end lett volna és ne lett volna igaz rá a cím. Eleinte nekem sem nézte senkim se azután elkezdtem újra az egyik barátommal és úgy is hatalmas élmény volt. :D
2014. jan. 4. 02:21
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletes befejezés a legjobb sorozathoz, amit valaha is készítettek. Nem is kellett volna ennél drámaibb, ez pont elég volt. Én is örülök, hogy Jesse megúszta.

Viszont nekem a legmegrázóbb az 5/ 14 volt, amikor Hank- et megölték.

Sajnálom, hogy vége a sorozatnak, de örülök is, hogy nem húzták tovább fölöslegesen, csak a bevétel kedvéért. (Mint pl. a Bones- t, vagy a Castle- t.)

2014. jan. 4. 05:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Most olvastam a következőket:

- Dean Norris (Hank) bekerült a New York Post 2013- as legjobb sorozatszínészeinek 12- es listájára.

- az 5/ 14. részt a TV Guide megválasztotta 2013 legjobb sorozat- epizódjának / Ugyanez a rész a Chicago Sun- Times szerint egyike a "legjobb tévés pillanatoknak."

- a TV. com szerint a Breaking Bad 5. évada 2013 legjobb eseménye volt a televíziózásban.

- a Newsday's top 10- es "filmes halálesetek" közé sorolta Hank és Walt halálát.

És így tovább....Azért ez magáért beszél :)

2014. jan. 4. 12:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Vince Gilligan érti a dolgát. :D
2014. jan. 5. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!