Mit gondoltok a Breaking Bad sorozat utolsó részéről?
Zseniális volt az utolsó rész, méltó befejezéssel, és az egész sorozat is, komolyan, szavakat nem találok rá. Iszonyatosan sajnálom, hogy vége.... Ilyen színészi játékot, mint Bryan Cranston-é, nem mindennap látni... de mindenki nagyon jó volt. Nem semmi volt ez a karakterfejlődés.
Tuti le fogom darálni nemsokára újra az egészet! Amikor vége lett az utolsó résznek, megnéztem utána az első évad első részét, de jó volt :)
Tökéletes befejezés a legjobb sorozathoz, amit valaha is készítettek. Nem is kellett volna ennél drámaibb, ez pont elég volt. Én is örülök, hogy Jesse megúszta.
Viszont nekem a legmegrázóbb az 5/ 14 volt, amikor Hank- et megölték.
Sajnálom, hogy vége a sorozatnak, de örülök is, hogy nem húzták tovább fölöslegesen, csak a bevétel kedvéért. (Mint pl. a Bones- t, vagy a Castle- t.)
Most olvastam a következőket:
- Dean Norris (Hank) bekerült a New York Post 2013- as legjobb sorozatszínészeinek 12- es listájára.
- az 5/ 14. részt a TV Guide megválasztotta 2013 legjobb sorozat- epizódjának / Ugyanez a rész a Chicago Sun- Times szerint egyike a "legjobb tévés pillanatoknak."
- a TV. com szerint a Breaking Bad 5. évada 2013 legjobb eseménye volt a televíziózásban.
- a Newsday's top 10- es "filmes halálesetek" közé sorolta Hank és Walt halálát.
És így tovább....Azért ez magáért beszél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!