Ti is érzitek azt a változást amit a 11. Doki érkezésével hozott (doctor who-s kérdés)?
Én is így érzem. A hetedik évad közepe fele tarthatott a sorozat, amikor nézni kezdtem, és pár hónap alatt letudtam. A 9-10. doki váltása körül nem volt olyan nagy felhajtás, mint a 10-11. között, sajnáltam is, hogy Chris csak egy évadot kapott, nagyon megnéztem volna Donnával, mindkettő super sassy motherfucker.
De szerintem a The end of time részekben nagyon lezártak egy időszakot. Ahogy a végén mindenkit meglátogatott a Doki, mielőtt regenerálódott valahogy éreztette velem, hogy nem lesz ekkora összetartás, mint eddig. A kedvenc pillanatom akkor is az volt, amikor annyian vezették a TARDISt, ahány főre volt tervezve.
Valamint Amyék előtt majdnem minden utastársa átlagos emberekből került ki, Amy meg Clara pedig különlegesek.
Jobban szerettem a Tennantos részeket, és alig várom az 50.-et. Mattet is szeretem, és a tizenegyedik dokit is, de én is érzem a változást. Bár a duplarészek nem hiányoznak, sokszor miattuk feküdtem le emberi időn kívül a "csak mégegy részt" címszóval :D
Köszi a válaszokat,am nekem is best rész volt amikor együtt vezették a TARDIS-t.És olyan szomorú befejezés szerú volt mikor mindenkit meglátogatott azóta azt érzem,hogy az a Doktor aki 1963 óta 10-szer regenerálódott most eltünt,és tényleg valami hiper szuper új Doki jön.River a kedvencem őt elképzelném családtagként,és szerintem is látjuk még őt a 12-essel.Mivel elég sok célzás volt már a könyvtáras részekben.És nekem folyamatosan nő a reményem amióta a Doktor Nevében volt egy ilyesmi párbeszéd:
-Doktor,én Claraval voltam mentális kapcsolatban,ha Clara halott,hogy lehetek még mindig itt?
-Oké!Hogy?
-Spoiler!Hello Drágám!
Na valami ilyesmi volt.Tudom,hogy lehet,hogy csak azért mondta mert Clara él,deeee érződött Riveren,hogy meglepit tartogat.Ja és csak szerintem nem látszik Riveren hogy 50?Én mikor megláttam előszőr a korát,szinte dobtam egy hátast és el sem hittem..
Egyetértek kell az újítás! Gondolom láttátok a karácsonyi részt és az évfordulós részt... Ugye milyen összetett, és szerteágazó az egész sorozat. És még úgyis, hogy a 10. és 11. érája nem állt kapcsolatban! Mégis, hogy összefonódtak a szálak és most így minden ami 2005-től történt a helyére került. Mert ugye nem csak nekem tűnt fel az, hogy bizonyos dolgok megmagyarázódtak az évad végén ahogy szokott, de azért a lényeg mégis rejtély maradt!
Jut eszembe, hogy egyik nap filóztam a két éra közötti kapcsolatról és az jutott eszembe, hogy a legnyilvánvalóbb kapcsolat az maga River Song! Mivel ő mindkét érában benne van és mindkét Doktort ismeri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!