Mielőtt valaki felteszi a kérdést, átvállalom az utálandó szerepét. Kinek tetszik az új Bokros Linda?
Figyelt kérdés
Tudjátok,aki Opitz Petra helyére kerül(kiscsaj megy Bécsbe tanulni)Szabó Kitti azthiszem,barna hajú elég fura lány,nyálas és csak színésznőnek készül,szóval megint az út széléről hoztuk be:)Persze ez nem azt jelenti,hogy nem tehetséges:))2009. nov. 6. 20:25
11/21 anonim válasza:
Miért lenne ez az "utálandó szerepe" ???
12/21 A kérdező kommentje:
Azért mert az orszg nagy része utálja a Barikat és itt sokan fikázzák ha valaki kiír egy kérdést róla(uk):)
2009. nov. 11. 14:04
13/21 anonim válasza:
Petra te írtad ezt? Én szeretem és nézem a Barátok köztet!
14/21 A kérdező kommentje:
Hülye nem Petra vagyok XD
AnyááááááááááááááááááááM:XD
2009. nov. 14. 22:06
15/21 anonim válasza:
"szóval megint az út széléről hoztuk be:)"
ezt nem értem. mi az összefüggés aközött,h "csak színésznönek készül" és eközött?
én láttam a csajt játszani, tehetséges színésznő. előző azt nem tanult színészkedést, sztem nem az való neki amúgy sem. új jobb lesz!
16/21 anonim válasza:
Nekem sokkal jobban bejön mint az előző
;)
17/21 anonim válasza:
Az új Linda(Kitti) igen is egy inteligens aranyos szép imádnivaló kiscsaj
Nézzétek meg myvipen
Hajrá Kitti imádlak de nagyon!!!!
18/21 anonim válasza:
kezdem megszokni.nem is olyan vészes:)
19/21 anonim válasza:
Petihez jobban illik az "új" Linda,mint a "régi",de viszont Botondhoz nem tudnám elképzelni Kittit,ugyanigy Petihez sem Petrát:D
20/21 anonim válasza:
Én tudom hogy jobb lesz mivel a csajom volt 8.ba és este olyanokat kúrtunk... Felelésnél is vertem rá, meg aztán egyszer óvszer nélkül basztunk és terhes lett. Van egy gyereke. Egyszer a forgatásnál berohantam aztán a kamera előtt jól megbasztam. Meg amikor terhes volt ráestem a hasára aztán a dákom a baba pinájába ment és kurtunk egy jót. Legalább a gyerek nem szűz. Terhes lett az egyhónapos gyerek és ezért basztunk egy olyat. Szerintem jó lesz. JEEEEE NYOMJAD TÖVIG!! Ezt ő mondta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!