Mielőtt valaki felteszi a kérdést, átvállalom az
utálandó szerepét. Kinek tetszik az új Bokros Linda?
Figyelt kérdés
Tudjátok,aki Opitz Petra helyére kerül(kiscsaj megy Bécsbe tanulni)Szabó Kitti azthiszem,barna hajú elég fura lány,nyálas és csak színésznőnek készül,szóval megint az út széléről hoztuk be:)Persze ez nem azt jelenti,hogy nem tehetséges:))
kinézetre nagyon nyálas...de ne ítélkezzünk előre,lehet h jobb lesz mint a "régi" linda...
2009. nov. 6. 21:46
3/21 anonim válasza:
?????????
2009. nov. 6. 22:44
4/21 anonim válasza:
szép a csaj,de sannyi színészpalánta van,akik küzdenek szerepekért,őt meg csak úgy beválogatták....tök amatőr,ráadásul tatabányai..nem is pesti....ezért magántanuló lesz...egyszerűbb lett volna pestit választani...megnéztem IWIWen elég nagy világjáró a csaj és gazdagok is...már amennyire a képek mutatják...
amúgy Linda volt a kedvencem,kár h.kiírják.
2009. nov. 7. 07:25
5/21 anonim válasza:
sannyi=annyi
2009. nov. 7. 07:25
6/21 anonim válasza:
BM, attól még hogy vidéki, miért kevesebb??? Hülye sznob!!!
2009. nov. 7. 19:27
7/21 anonim válasza:
utolsó előtti vagyok
én is vidéki vagyok..TŐSGYÖKERES!!!...nem azért írtam..
csak nehezebb lesz neki 15 évesen mindent feladni..sulit,lakóhelyet,barátokat...ráadásul kezdő,amatőr..nem 100%h.tehetségtelen.de sokan járnak színitanodába.stb..nekik több esélyük kéne h.legyen..de majd kiderül..
rényleg nem bántásból írtam...
2009. nov. 7. 19:30
8/21 anonim válasza:
Szerintem külsőre nem, viszont kommunikációs képességekben tehetségesebb az előzőnél. Szépen formálja a szavakat, nincs beszédhibája, egyenletes. Szerintem nézhetőbbek lesznek vele Lina részei, mint a mostanival. Ígéretesnek tűnik.
2009. nov. 8. 21:03
9/21 anonim válasza:
*Linda
2009. nov. 8. 21:03
10/21 anonim válasza:
Általánosban évfolyamtársam volt, akkor nagyon szimpatikusnak is találtam, de most rögtön az jut eszembe róla, hogy Ferrari kasztniban Zaporozsec motor. És ezzel most aranyos is voltam :) Amúgy még ezzel sem lenne semmi probléma, csak amikor szinte vadidegeneket támadott le azzal, hogy Amerikába jár címlapfotózásra...na ott volt elég. Persze ettől függetlenül mindenki azt gondol róla, amit akar :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!