Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Bleach című animében miért...

A Bleach című animében miért és mikor harcolnak a zanpakutojukkal?

Figyelt kérdés
Szóval videókat néztem a youtube-on és láttam egy olyat ahol Rukia a Sode No Sirayukival (Kristályhóleple,nem tom helyesen írni)harcol,majd egyet ahol Soi Fon harcol a saját kardjával,és olyat is láttam ahol Byakuya harcol Senbonzakura ellen...Mikor történnek ezek,melyik részekben,megvannak e feliratosan,és hogy miért harcolnak vagy mi a sztorija ezeknek a harcoknak...Hogyan kerülnek a kardok emberi formába?...
2013. szept. 25. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezek csak fillerek voltak, tehát olyan részek, amik nincsenek a mangában és időhúzásért csinálták őket az anime készítői. Ha google-ben rákeresel a Bleach filler epizódjainak listájára, akkor ott kitudod találni,h hanyadik részek (én nemtom), de kb. akkor voltak, mikor Ichigo elment Hueco Mundóba kiszabadítani Orihimét. Anno úgy hallottam -ha jól emlékszem-,h a zanpakutók megtagadták az engedelmességet, mert rosszul bántak velük vagy vmi ilyesmi szarság.
2013. szept. 25. 16:14
 2/6 A kérdező kommentje:
köszkösz
2013. szept. 25. 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:
igazából azért mert egy Muramasa nevű zanpakuto ellenük fordította az erejüket, hogy a zűrzavarban kiszabadítsa a mesterét
2013. szept. 25. 19:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem,ööö és megkérdezhetem,hogy hogyan fordította ellen és mi lett a főkapitánnyal és végül a shinigamikkal meg a zanpakutokkal?
2013. szept. 25. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Általába nem szeretem a fillereket,de ez nagyon jó volt.Azt hiszem,olyan 213.rész körül kezdődik.Muramasa is zanpakutou,és az ő képessége az,h előhozzá más zanpakutouk 'ösztöneit',tehát a gazdáik ellen fordítja őket.A vége az,hogy a zanpakutouk felszabadulnak a képessége alól,és.újra tulajdonosaikhoz pártolnak.Byakuya legyőhi Muramasa gazdáját,Kougát,Muramasa a végén hollowizálódik,és Ichigo meg pár shinigami együttes erővel lenyomják.Utána viszont a zanpakutouk egy ideig még. megtestesült alakukban lesznek.Asszem ez a vége.(a 264.részben van ténylegesen vége).Indavideón fenn van magyar felirattal az összes.
2013. szept. 26. 21:18
 6/6 A kérdező kommentje:
ÚÚÚÚ de izgi...Am én sem vagyok oda a fillerekért,de ez tényleg szuper.Amióta nézem a bleacht,azon gondolkodom hogy milyen lenne ha a shinigamik a kardjuk ellen harcolnának ééésss megtörtént,köszi a választ :))
2013. szept. 27. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!