Egy Ulquiorrás rész meg lehet találni nekem?
Azt olvastam, hogy van egy olyan rész (animét végig láttam, de ott nincs, ezért gondolom, hogy a mangában lesz) ahol el van magyarázva, hogy Ulquiorrából, hogy lesz Vasto Lorde.. Ez így már el van magyarázva Halibell és Grimmjowról is az animében, de engem Ulquiorra érdekelne :)
Előre is köszi!
A mangában egyikről sem volt nyíltan kimondva,h Vasto Lorde. Se Halibelről, se Grimmjowró, se másról (hacsak az rajzoló nem mondta ki nyíltan vmelyik databook-ban).
Egyszer vmelyik shinigami azt mondta,h (nem emlékszem pontosan) talán 10 Vasto Lorde képes lenne elpusztítani az összes Shinigamit és Soul Societyt. Ebből az következik,h nagyon erősek.
Namost az espadák közül:
-Grimmjownak nem volt ilyen ereje, mert Ichigo hollow maszkkal legyőzte
-Nnoitra se lehetett, mert Kenpachi legyőzte őt, és a jelenlegi erejéhez képest akkor még sokkal gyengébb volt
-Barragannak a képessége sztem a TOP3 legerősebb között van, de kétlem h ő Vasto Lorde lett volna
-Ulquiorráról elképzelhető a dupla resurreccion miatt, amikor ugye másodjára váltott alakot, de egyértelműen nem derült ki róla
-Halibel esélyes, mert amint láthattuk, neki az espada előtt is emberibb külseje volt, és mondták benne,h ahogy fejlődnek a hollowk úgy egyre emberibb külsejük lesz és Hitsugaya meg akik harcoltak elllene sz@rt se értek el, VISZONT Aizen egy csapással kiterítette...
-hasonló a helyzett Starrkkal, Aizen talán benne bízott leginkább és neki adta az 1-es számot, láthattuk h erős, de Kyoraku a shikaijal 2 vágással végzett vele
Szal sztem eddig, aki Vasto Lorde volt az Ichigo mikor teljesen hollow lett és esetleg Ulquiorra.
Köszi ezt a részletes leírást..
De volt egy rész amikor ichigo harcolt grmmjow ellen, akkor grimmjow viszaemlékezett a multjára.. meg halibel is viszaemlékezett.. Ilyesmire gondolok, csak ulquiorás verzióban.. Erre nagyon kiváncsi lennék!!
És azt hallottam, hogy van!
Lehet.. :D
Ez benne volt az animében? Én az egészet végig láttam, de ez nem tűnt fel :(
Nagyon köszi! Az oldal amit küldtél, nagyon tetszik :)
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!